Η Διοίκηση του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας για την Τρίτη 2 Μαρτίου του Δημαρχείου στο Μοσχάτο και του π. Δημαρχείου Ταύρου λόγω εμφάνισης κρουσμάτων COVID-19.
Όπως αναφέρεται σχετικό δελτίο τύπου, η Δημοτική Αρχή προχώρησε άμεσα σε απολυμάνσεις στο Δημαρχείο στο Μοσχάτο, στο π. Δημαρχείο στον Ταύρο, στο γκαράζ του Δήμου όπως και στις καμπίνες του στόλου της καθαριότητας.
Όσες και όσοι εργαζόμενοι ήλθαν σε άμεση επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μπαίνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες όπως ορίζουν τα σχετικά πρωτόκολλα ενώ προγραμματίζεται και η διενέργεια μοριακών τεστ.
Λειτουργούν κανονικά οι εξής υπηρεσίες: το ΚΕΠ Μοσχάτου και οι κοινωνικές υπηρεσίες σε Μοσχάτο και Ταύρο.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»