Καινούργιου κατά Κούγια για το «επαγγελματίας κυρία» της Μυκόνου: «Ποιος νομίζει ότι είναι;» - Τι απαντά ο ποινικολόγος

Καινούργιου κατά Κούγια για το «επαγγελματίας κυρία» της Μυκόνου: «Ποιος νομίζει ότι είναι;» - Τι απαντά ο ποινικολόγος

«Αν το “επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου” είναι σαν το “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος”, μαγκιά μου και τιμή μου» απάντησε στον Αλέξη Κούγια η Κατερίνα Καινούριου

kainourgiou-kougias34
Μέσω της εκπομπής της απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, που προανήγγειλε ότι θα υποβάλει αναφορά σε δικαστικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, κι ότι θα στραφεί νομικά κατά Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εκπομπών και συγκεκριμένων προσώπων.

Ο κ. Κούγιας έκανε ειδική αναφορά σε «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, η οποία, κατά την ανακοίνωσή του «θα πρέπει να καταλάβει ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιον παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα»., αν και στη συνέχεια διευκρίνισε ότι δεν αναφερόταν στην κυρία Καινούργιου.

«Μαγκιά μου και τιμή μου»

«Αν το “επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου” είναι σαν το “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος”, μαγκιά μου και τιμή μου. Αν όμως υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς που είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάτε για ήθος, όποια πέτρα κι αν σηκώσετε, έχει να πει το πόσο ηθικό πλάσμα είμαι. Και όλα αυτά τα χρόνια είμαι εδώ, στην πρώτη γραμμή, με το ήθος μου και την αξιοπρέπειά μου», ήταν η απάντηση της παρουσιάστριας, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της.

Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε ότι προφανώς και αναφέρθηκε σε αυτή, επισημαίνοντας ότι «εγώ ούτε σπίτι έχω στη Μύκονο όπως έχει ο κύριος Κούγιας, ούτε διακοπές κάνω κάθε χρόνο στη Μύκονο, όπως ο κύριος Κούγιας. Απλά, τυχαίνει τα τελευταία χρόνια επειδή έχει σπίτι εκεί ο σύντροφός μου και να έχω βρεθεί και παλαιότερα με τις φίλες μου, μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα, για τα υπόλοιπα τι να πρωτοπώ. Ότι εγώ δεν μπορώ να αγγίξω ένα τέτοιο θέμα επειδή η παιδεία μου δεν είναι επαρκής; Αν πιστεύετε κύριε Κούγια ότι η παιδεία μου δεν είναι επαρκής, είστε βαθιά γελασμένος. Και πανεπιστήμιο έχω τελειώσει και όλα. Η παιδεία ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με το πανεπιστήμιο και με τις γνώσεις του αντικειμένου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9lyglb8resp-st)

«Εγώ το θέμα αυτό το προσέγγισα τελείως ανθρώπινα, όπως έτσι το προσεγγίζουν και οι περισσότεροι τηλεθεατές. Ντροπή όλα αυτά που είπε, αλλά πραγματικά είναι τιμή μου να με πιάνει στο στόμα του ένας τέτοιος τύπος», υπογράμμισε, ενώ σε άλλο σημείο, ενώ πρόσθεσε ότι «όποια πέτρα κι αν σηκώσετε, έχει να πει το πόσο ηθικό πλάσμα είμαι. Και όλα αυτά τα χρόνια είμαι εδώ, στην πρώτη γραμμή, με το ήθος μου και την αξιοπρέπειά μου. Γνωρίζει και τον πατέρα μου και ξέρει πως με έχει μεγαλώσει, να δω τώρα τι θα πει. Ντροπή σας, έχετε και δυο παιδιά. Ποιος νομίζει πως είναι; Έχω μιλήσει μαζί του και πάντα μου λέει “πόσο ευγενική είστε” και βγάζει μια τέτοια ανακοίνωση;... Κρίμα. Ντροπή σας κύριε Κούγια».

Κλείσιμο
«Eχω σοκαριστεί, ποιος νομίζει ότι είναι; Θα πει για το πώς χειρίζομαι την προσωπική μου ζωή; Για να θυμηθούμε πώς έχει χειριστεί στο παρελθόν ο κύριος Κούγιας την προσωπική του ζωή. Δεν σας φοβόμαστε κύριε Κούγια. Και για το ήθος μερικών ανθρώπων, που μας θίγεται τώρα μέσα στην ανακοίνωσή σας, επιφυλασσόμαστε κι εμείς, δεν είστε ο μόνος καλός ποινικολόγος που υπάρχει», ανέφερε επίσης η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν αναφερόμουν σ’ εσάς» ανταπάντησε ο Κούγιας

Πάντως ο κ. Κούγιας έσπευσε να εκδώσει νέα ανακοίνωση, υποστηρίζοντας ότι δεν αναφερόταν στην κυρία Καινούργιου. «Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ», σημείωσε με νόημα.

«Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο τύπου που εξέδωσα.

Σε άλλη κυρία – παρουσιάστρια αναφερόμουν.

Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ», ανέφερε ο κ. Κούγιας.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN ο οποίος στηρίζει απόλυτα την παρουσιάστριά του. Διαβάστε παρακάτω:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN από την αρχή της λειτουργίας του πρεσβεύει την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών του. Τηρώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνία και τους πολίτες.

Σε συνέχεια της σημερινής δήλωσης του κου Αλέξιου Κούγια, ο οποίος αναφέρθηκε σε «παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής» του τηλεοπτικού μας σταθμού, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την τελευταία δήλωση-απάντησή του με την οποία διευκρινίζει ότι δεν αναφέρεται στην κα Καινούργιου.

Πάρα ταύτα, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι ο σταθμός μας στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδα του, της οποίας το ήθος, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική επάρκεια δεν αμφισβητούνται. Στηρίζει απόλυτα επίσης και κάθε άλλο συνεργάτη, δημοσιογράφο ή παρουσιαστή του σταθμού, που μάχεται στην πρώτη γραμμή για την ενημέρωση και ψυχαγωγία του κοινού, όπως επιτάσσουν το Σύνταγμα και η νομοθεσία της χώρας». 

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Τηλεδιάσκεψη με τον πρωθυπουργό της Σουηδίας - Μίλησαν για το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Ένοχος ο Σαρκοζί για διαφθορά και δωροδοκία

Βρετανία: Σε διαφορετικό νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πρίγκιπας Φίλιππος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης