Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας: Κακλαμανάκης και Μπεκατώρου ζητούν να καταθέσουν 8 νέοι μάρτυρες

Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας: Κακλαμανάκης και Μπεκατώρου ζητούν να καταθέσουν 8 νέοι μάρτυρες

Η πλευρά των Ολυμπιονικών ζητά να κληθούν νέοι μάρτυρες στην έρευνα για κακοδιαχείριση και κατάχρηση εξουσίας στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας

eio
Να κλητευθούν νέοι μάρτυρες που ενδέχεται να έχουν στην κατοχή τους στοιχεία σχετικά με τις καταγγελίες για κακοδιαχείριση και κατάχρηση εξουσίας στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας, κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες στον εισαγγελέα Κων. Σιμιτζόγλου, η δικηγόρος της Έλλη Ρούσσου η οποία εκπροσωπεί τους Ολυμπιονίκες Νίκο Κακλαμανάκη και Σοφία Μπεκατώρου.

Η συγκεκριμένα έρευνα είναι διαφορετική από αυτή που διενεργείται από την εισαγγελία για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου και τις καταγγελίες της ότι έπεσε θύμα βιασμού πριν από 23 χρόνια. Η έρευνα αυτή την οποία διενεργεί ο κ. Σιμιτζόγλου διεξάγεται με αφορμή τις καταγγελίες του Ν. Κακλαμάνακη για κακοδιαχείριση και κατάχρηση εξουσίας στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας.

Για την υπόθεση αυτή η κυρία Ρούσσου ζήτησε από τον εισαγγελέα να καλέσει για κατάθεση οχτώ νέους μάρτυρες και παράλληλα ζήτησε να αναζητηθούν και κρίσιμα έγγραφα που μπορεί να φωτίσουν την ερευνώμενη υπόθεση.

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΟΥ: Ύστατο μέτρο το κλείσιμο των σχολείων τον καιρό της πανδημίας

Βορίδης: «Η αξιολόγηση θα εφαρμοστεί κανονικά και στο προσωπικό των ΟΤΑ»

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποχωρεί από τον Λευκό Οίκο με τους κωδικούς των πυρηνικών όπλων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης