Ουρές με… το «καλημέρα» καταγράφονται σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης από καταναλωτές που έχουν σπεύσει για να κάνουν τις αγορές τους, ύστερα από διάστημα τριών μηνών.
Μπορεί η κίνηση νωρίτερα να ήταν ελάχιστη στα μαγαζιά, ωστόσο η αγορά από τις 10.00 ξεκίνησε να ζωντανεύει και να γεμίζει με κόσμο που πραγματοποιεί τις αγορές του ή κοιτάει της βιτρίνες.
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των καταναλωτών φαίνεται να είναι τα μαγαζιά ένδυσης και υπόδησης, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του GRTimes.gr, που περιμένουν στις ουρές που έχουν σχηματιστεί έξω από πολυκαταστήματα για να εξυπηρετηθούν.
Οι επιχειρήσεις από τη μεριά τους έχουν φροντίσει να τοποθετήσουν αντισηπτικά στις εισόδους των καταστημάτων αλλά και πινακίδες που αναγράφουν το όριο ατόμων που επιτρέπεται στο εσωτερικό τους. Μάλιστα, στα πολυκαταστήματα το προσωπικό φύλαξης φροντίζει να ενημερώνει τους πελάτες πότε μπορούν να περάσουν και, μόλις συμπληρώνεται ο επιτρεπόμενος αριθμός, δεν τους επιτρέπουν την είσοδο.
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.