Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται από τη Δευτέρα ενώ ο Σάκης Αρναούτογλου βλέπει χιόνια μέχρι και σε παραθαλάσσιες περιοχές της Αττικής.
Ο γνωστός μετεωρολόγος σημείωσε στο Facebook το βράδυ του Σαββάτου: «Μόλις κάθισα μετά από μία εξαντλητική μέρα να ρίξω μία ματιά στα καιρικά μελλούμενα και βλέπω ότι τις πρωινές προμεσημβρινές ώρες της ερχόμενης Δευτέρας και χοντρικά για ένα πεντάωρο-εξάωρο ο Λευκός επισκέπτης δεν θα αφήσει παραπονεμένους μεταξύ και άλλων περιοχών της νότιας ηπειρωτικής Ελλάδας και τους κατοίκους της Αττικής ακόμα και παραθαλάσσιων ίσως τμημάτων του νομού πριν αρχίζει να ανεβαίνει η θερμοκρασία σταδιακά από την Τρίτη».
Φίλες και φίλοι!
Μόλις κάθισα μετά από μία εξαντλητική μέρα να ρίξω μία ματιά στα καιρικά μελλούμενα και βλέπω ότι τις...
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.