Ηράκλειο: Πυροβολισμοί με... προηγούμενα στο χωριό Γεράκι

Ηράκλειο: Πυροβολισμοί με... προηγούμενα στο χωριό Γεράκι

Δυο άντρες με προηγούμενες διαφορές, αντάλλαξαν πυροβολισμούς τη Δευτέρα στο χωριό Γεράκι του δήμου Μίνωα Πεδιάδας - Συνελήφθησαν και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

oplo_main
Ένοπλο επεισόδιο μεταξύ δύο αντρών σημειώθηκε στο χωριό Γεράκι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Όπως καταγγέλλεται ο ένας πυροβόλησε εναντίον του άλλου και η Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άντρες είχαν «προηγούμενα», με πολλά επεισόδια να έχουν διαδραματιστεί μεταξύ τους και η χθεσινή -καταγγελλόμενη- ανταλλαγή πυρών φαίνεται ότι ήταν η κορύφωση αυτής της έντασης.

Οι δύο συλληφθέντες στο πλαίσιο του αυτοφώρου έχουν οδηγηθεί -υπό ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις -ενώπιον της δικαιοσύνης και σύμφωνα με πηγές ο ένας εκ των δύο- ο οποίος δηλώνει επαγγελματίας οδηγός- ισχυρίζεται ότι οι πυροβολισμοί που δέχτηκε ήταν όταν ο ίδιος βρισκόταν στο σπίτι του μαζί με μέλη της οικογένειάς του.

Ο έτερος, ισχυρίζεται ότι ότι ο συγκατηγορούμενος και συγχωριανός του άνοιξε πυρ εναντίον του με καλάσνικοφ.

Από την πλευρά της αστυνομίας διεξάγεται προσεκτική έρευνα προκειμένου να εξακριβωθεί τί ακριβώς έχει συμβεί, τί ισχύει και τί όχι από όσα καταγγέλλουν οι δύο πλευρές.

Σε βάρος των δυο συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πήραν προθεσμία να απολογηθούν. Προς το παρόν κρατούνται και αναμένεται να απολογηθούν στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης.

Κλείσιμο
Πηγή: Cretalive

Ειδήσεις σήμερα: 

Χρηματιστήριο Αθηνών: Με οριακή άνοδο το σημερινό άνοιγμα

Αντιπρόεδρος εμπόρων Αθήνας (ΘΕΜΑ 104,6): Κινδυνεύουν με λουκέτο ένα στα τέσσερα καταστήματα

Σαρωτικοί έλεγχοι του ΕΟΔΥ στη Θήβα - Μεγάλη η διασπορά στη Βοιωτία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης