Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών ημεδαπών, κατηγορούμενων για ληστεία και διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στις περιοχές των Καλυβίων και της Κερατέας και οι οποίοι συνελήφθησαν την 11-12-2020 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατέας.
Πρόκειται για τους συλληφθέντες:
1. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Παναγιώτη, αγνώστου πατρός και της Φιλιώς, γεννηθέντα την 3-9-2002 στην Αθήνα,
2. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Γιάννη του Σπυρίδωνα και της Μαρίας, γεννηθέντα την 22-11-2002 στην Αθήνα
Κλείσιμο
και τον μη συλληφθέντα:
3. ΡΑΜΟ Δημήτριο του Γεωργίου και της Ελευθερίας, γεννηθέντα την 4-2-1993 στην Αθήνα.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι