Για το οικονομικό πλήγμα που δέχονται η εστίαση και ο τουρισμός εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, μίλησε στο MEGA η καθηγήτρια Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου ΑθηνώνΑθηνά Λινού, καλώντας την πολιτεία να στηρίξει τους κλάδους που πλήττονται.
«Όπως η πολιτεία λαμβάνει μέτρα για να σώσει τις ζωές των πολιτών κατά τον ίδιο τρόπο πρέπει να λάβει αντίστοιχα μέτρα για να σώσει τον τουρισμό και την εστίαση από την οικονομική καταστροφή», είπε η κ. Λινού.
Για το αν θα μπορούσαν να ανοίξουν για τις γιορτέςη εστίαση ή τα χιονοδρομικά κέντρα, απάντησε ότι «υπάρχει τεράστιος κίνδυνος καθώς το πρόβλημα με τον κορωνοϊό είναι ότι μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους με συνωστισμό».
Συνεπώς κατά την άποψή της θα πρέπει να μείνουν κλειστά με παράλληλες όμως ισχυρές επιδοτήσεις. «Δεν μπορούμε να γλιτώσουμε από τον κορωνοϊό χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα» είπε χαρακτηριστικά η κ. Λινού.
Ενώ πρότεινε προκειμένου να στηριχθεί η εστίαση σε αυτήν τη δύσκολη φάση, οι πολίτες να αξιοποιήσουν όσο μπορούν το “ντελίβερι”.
Επέστησε τέλος την προσοχή σχετικά με το take away και στα φαινόμενα συνωστισμού την ώρα που οι πολίτες μπορεί να περιμένουν την παραγγελία τους.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.