Συνελήφθη 48χρονος που άρπαζε τσάντες από ανυποψίαστες γυναίκες
Εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις αρπαγής τσαντών και τρεις περιπτώσεις κλοπής μοτοσικλετών
Συνελήφθη, πρωινές ώρες της Τετάρτης από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 48χρονος ημεδαπός για κλοπές και ληστείες κατά συρροή.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της εγκληματικής δράσης ατόμου που επέβαινε σε κλεμμένες δίκυκλες μοτοσικλέτες (τύπου παπάκι), προσεγγίζοντας γυναίκες που βάδιζαν συνήθως σε στενές οδούς και τους αφαιρούσε τις τσάντες που έφεραν, εντοπίστηκε ο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.
Από την έρευνα της ανωτέρω υπηρεσίας, εξιχνιάστηκαν 9 περιπτώσεις αρπαγής τσαντών και 3 περιπτώσεις κλοπών μοτοσικλετών, με δράστη τον ανωτέρω κατηγορούμενο.
Ο 48χρονος έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν, για αρπαγές τσαντών κατά συρροή, για παραβάσεις του Νόμου περί Ναρκωτικών, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, απόδραση κρατουμένου και αντίσταση.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους