Άνοιξε το αεροδρόμιο Ηρακλείου - Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές από την κακοκαιρία
Το αεροδρόμιο λειτουργεί πλέον κανονικά, σύμφωνα με την ΥΠΑ
Ανοικατό είναι και πάλι από τις 4:00 το απόγευμα το αεροδρόμιο του Ηρακλείου«Νίκος Καζαντζάκης» στο οποίο δημιουργήθηκαν προβλήματα λόγω της κακοκαιρίαςπου πλήττει απο χθες την Κρήτη.
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενημέρωσε ότι τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν και το αεροδρόμιο λειτουργεί πλέον κανονικά.
«Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι ο Κρατικός Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης "Ν. Καζαντζάκης" από τις 16:00 το απόγευμα άνοιξε και λειτουργεί κανονικά καθώς αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων» αναφέρει η ανακοίνωση.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.