Άνοιξε το αεροδρόμιο Ηρακλείου - Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές από την κακοκαιρία
Το αεροδρόμιο λειτουργεί πλέον κανονικά, σύμφωνα με την ΥΠΑ
Ανοικατό είναι και πάλι από τις 4:00 το απόγευμα το αεροδρόμιο του Ηρακλείου«Νίκος Καζαντζάκης» στο οποίο δημιουργήθηκαν προβλήματα λόγω της κακοκαιρίαςπου πλήττει απο χθες την Κρήτη.
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενημέρωσε ότι τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν και το αεροδρόμιο λειτουργεί πλέον κανονικά.
«Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι ο Κρατικός Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης "Ν. Καζαντζάκης" από τις 16:00 το απόγευμα άνοιξε και λειτουργεί κανονικά καθώς αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων» αναφέρει η ανακοίνωση.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Η 5η έκδοση του Γύρου φέρνει στην Ελλάδα κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες, διεθνή τηλεοπτική προβολή και ένα αγωνιστικό επίπεδο που επιβεβαιώνει τη συνεχή αναβάθμιση της διοργάνωσης.