Την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμιδος Βασίλη από την περιοχή του Κορωπίου γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Γραμμή Ζωής.
Σύμφωνα με τον πατέρα της Άρτεμις, ο οποίος μίλησε στοprotothema.gr, η κόρη του εξαφανίστηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Φεύγοντας ενημέρωσε τους γονείς της ότι θα πάει να δώσει μια συνέντευξη για να την πάρουν για δουλειά στα Jumbo Κορωπίου. Οι γονείς έμειναν ήσυχοι ότι το παιδί τους θα πάει εκεί, αλλά σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας η Άρτεμις δεν πήγε ποτέ στα Jumbo και οι Αρχές στρέφονται τώρα προς το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας.
Σύμφωνα με την οικογένειά της, η Άρτεμις είχε γνωρίσει μέσω facebook ένα αγόρι και είχε βγει ελάχιστες φορές μαζί του, διότι οι γονείς της δεν ήταν θετικοί σε αυτή της γνωριμία της κόρης τους με τον 24χρονο άντρα. Ο πατέρας της Αρτέμιδος, όπως ο ίδιος λέει, γνωρίζει ελάχιστα πράγματα για τον νεαρό και πρόσφατα η Άρτεμις του είχε αποκαλύψει ότι είχε δώσει τέλος στη σχέση αυτή. Το τελευταίο διάστημα, οι φίλες της έβλεπαν την κοπέλα στεναχωρημένη εξαιτίας του χωρισμού της με τον νεαρό άντρα και γενικότερα την χαρακτηρίζουν ως ένα παιδί με κλειστό χαρακτήρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη κοπέλα όταν έφυγε από το σπίτι είχε μαζί της 40 ευρώ και γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του στίγματος του κινητού της.
Κλείσιμο
Η Άρτεμις την ημέρα που χάθηκε φόραγε μαύρο παντελόνι, άσπρα παπούτσια, γαλαζιο πουκάμισο με λευκές ρίγες και μια backpack τσάντα μαύρη. Οι γονείς της κάνουν έκκληση να βρεθεί σύντομα το παιδί τους και όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.