Κιλκίς: Μπλόκο σε ζευγάρι που διακινούσε λαθραία τσιγάρα

Κιλκίς: Μπλόκο σε ζευγάρι που διακινούσε λαθραία τσιγάρα

Λαθραία καπνικά είδη και σε Ορεστιάδα και Φλώρινα

Kilkis-tsigara
Σε μια αγροτική περιοχή του Κιλκίς κινούνταν με το αυτοκίνητό του ένα ζευγάρι Ελλήνων που κρίθηκε ύποπτο από μια περιπολία αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο. Όπως αποδείχθηκε, διακινούσαν λαθραία καπνικά προϊόντα.

Κατά την έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν δύο σάκοι που περιείχαν συνολικά 920 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, τα οποία εστάλησαν στο αρμόδιο τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Το αυτοκίνητο του ζευγαριού κατασχέθηκε και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Λαθραία καπνικά είδη σε Ορεστιάδα και Φλώρινα

Στην Ορεστιάδα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν τρεις Έλληνες που έκρυβαν στο εσωτερικό μιας επιχείρησης συνολικά 499 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί φόροι και δασμοί. Τα λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν μαζί με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που κατείχαν δύο από τους δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας για παράβαση του Τελωνειακού κώδικα και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Σε περιοχή της Φλώρινας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών ένας 39χρονος Έλληνας, έπειτα από έλεγχο στο φορτηγό που οδηγούσε και στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν 300 πακέτα τσιγάρων, 80 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους δυο κιλών και 100 γραμμαρίων και 145 γραμμάρια καπνού. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέος συναγερμός στη Βοιωτία - Προμηθευτής επιχειρήσεων εστίασης θετικός στον κορωνοιό

Κομισιόν: Νομικές διαδικασίες κατά της Βρετανίας για παραβίαση των όρων του Brexit

Διάσημη Ρωσίδα αθλήτρια έγινε... έξαλλη με αεροπορική - Απαιτούσαν να αποδείξει ότι είναι γυναίκα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης