Πέθανε ο 88χρονος που ξυλοκόπησαν ληστές στην Πάτρα

Πέθανε ο 88χρονος που ξυλοκόπησαν ληστές στην Πάτρα

Ο ηλικιωμένος έδινε επί τρία μερόνυχτα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δεν άντεξε

ekav
Υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του ο 88χρονος ο οποίος είχε πέσει θύμα αδίστακτων ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι του στα Ροΐτικα της Πάτρας, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και τον ξυλοκόπησαν αλύπητα για να κλέψουν λίγα ευρώ! Ο ηλικιωμένος έδινε επί τρία μερόνυχτα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δεν άντεξε. 

Στη δύση της ζωής του, ο άτυχος παππούς έμελλε να περάσει φρικτές στιγμές στα χέρια των ληστών. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γιος τού 88χρονου, οι αδίστακτοι κακοποιοί τον ακινητοποίησαν σε μία καρέκλα και τον χτυπούσαν με ξύλα (!) στο κεφάλι και τα χέρια, ώσπου να τους πει πού είχε κρυμμένα χρήματα. Ο ηλικιωμένος δεν είχε άλλα χρήματα, εκτός από ένα μικρό χρηματικό ποσό που φύλαγε για τις άμεσες ανάγκες του, όμως οι δράστες δεν τον πίστεψαν και συνέχισαν να τον χτυπούν, ώσπου τελικά έφυγαν εγκαταλείποντας αιμόφυρτο το θύμα τους.

Ο 88χρονος έμεινε αβοήθητος μέσα στο σπίτι για σχεδόν 12 ώρες, μην μπορώντας να καλέσει σε βοήθεια. Το επόμενο πρωί εντοπίστηκε από την γυναίκα που τον βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού, η οποία τηλεφώνησε αμέσως στον γιο του και στο ΕΚΑΒ που έστειλε ασθενοφόρο. Αρχικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου το βράδυ της Τρίτης άφησε την τελευταία του πνοή. 




Ειδήσεις σήμερα:

Διάσημη Ρωσίδα αθλήτρια έγινε... έξαλλη με αεροπορική - Απαιτούσαν να αποδείξει ότι είναι γυναίκα!

Ιστιοφόρο με μετανάστες και πρόσφυγες εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή της Κρήτης


Ραγίζει καρδιές η Κρισι Τέιγκεν: Ανακοίνωσε την αποβολή της στο Instagram με συγκλονιστική ανάρτηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης