Δεν έδειξαν έλεος σε έναν ηλικιωμένο άνδρα χθες το βράδυ περίπου στις 11 δύο ληστές, οι οποίοι εισέβαλαν σε σπίτι πάνω από το Palatino μεταξύ Ροϊτίκων και Μιντιλογλίου.
Οι δύο δράστες της ληστείας μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου και αφού τον χτύπησαν, απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό που είχε ο παθών για τις ανάγκες του. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο flamis.gr ο γιος του, ακινητοποίησαν τον πατέρα του σε μία καρέκλα και τον χτυπούσαν με ξύλα στο κεφάλι και τα χέρια μέχρι να τους πει που έχει κρυμμένα χρήματα.
Ο άτυχος ηλικιωμένος έμεινε χτυπημένος στο σπίτι του για σχεδόν 12 ώρες αφού εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από την οικιακή βοηθό.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αρχικά στο Νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας και στη συνέχεια στο Ρίο όπου και νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας