Στους ρυθμούς των Ρίχτερ εξακολουθει να κινείται το Άγιο Όρος καθώς στις 7:12 το πρωί σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 4,7 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο νότια της χερσονήσου.
Το εστιακό βάθος σύμφωνα με την προκαταρκτική λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου υπολογίστηκε σε 17,5 χλμ.
Από το βράδυ του Σαββάτου έχουν καταγραφεί τρεις σεισμοί μεγαλύτεροι των 4 Ρίχτερ στην ίδια περιοχή.
Ο διευθυντής ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Δρ Αθανάσιος Γκανάς, μιλώντας στο protothema.gr, εξήγησε πως η περιοχή έχει δώσει στο παρελθόν και μπορεί να δώσει ισχυρούς σεισμούς.
Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αίτησης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επιλέξουν την κατάλληλη μορφή χρηματοδότησης, αλλά και να διαχειριστούν επιτυχώς την αίτησή τους