O σεισμός έγινε στην ίδια περιοχή με την ισχυρή δόνηση των 5,2 βαθμών που σημειώθηκε τα ξημερώματα - Έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε Χαλκιδική και Άγιο Όρος
Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής με επίκεντρο νοτιοδυτικά του Αγίου Όρους.
O σεισμός έγινε στις 3:22 και είχε επίκεντρο 18 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Αγίου Όρους, στην ίδια περιοχή με την ισχυρή δόνηση των 5,2 βαθμώνπου σημειώθηκε στις 01:50 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 18,6 χιλιόμετρα.
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε Χαλκιδική και Άγιο Όρος, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν υπάρξει αναφορές για ζημιές και τραυματισμούς. Ειδήσεις σήμερα:
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.