Καστοριά: Εκρηκτικά και βάζα με κάνναβη στο σπίτι χασισοκαλλιεργητή

Καστοριά: Εκρηκτικά και βάζα με κάνναβη στο σπίτι χασισοκαλλιεργητή

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς

Kastoria-kannabi-ekriktika
Απροσδόκητη τροπή πήρε η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας στο σπίτι ενός 34χρονου σε περιοχή της Καστοριάς, μετά από πληροφορίες ότι καλλιεργούσε χασισόδεντρα, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και... εκρηκτικές ύλες!

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 98 καψύλλια δυναμίτιδας και διενεργούν προανάκριση για τυχόν εμπλοκή του 34χρονου και σε άλλες παρανομίες. Εκτός από αυτά, κατασχέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,10 μέτρου τα οποία καλλιεργούσε σε γλάστρες, 14 βάζα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 382 γραμμαρίων, κλώνοι κάνναβης βάρους 73 γραμμαρίων, ένας τρίφτης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης. Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Συνέλαβαν τρεις χασισοκαλλιεργητές σε Καβάλα και Δράμα

Αιφνιδιαστικές έρευνες στα σπίτια ενός οικισμού της Καβάλας έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και συνέλαβαν δυο κατοίκους, καθώς ο πρώτος καλλιεργούσε στην αυλή του πέντε χασισόδεντρα ύψους 1,50 μέτρου και είχε στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ ο δεύτερος καλλιεργούσεπέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 50 εκατοστών ως 2,50 μέτρων.

Αλλά και σε ένα χωριό των Σερρών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας ο κάτοικος ενός σπιτιού που καλλιεργούσε στην αυλή του δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 40 και 60 εκατοστών, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού βρέθηκε ένα ακόμη αποξηραμένο χασισόδεντρο ύψους 1,50 μέτρου.

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση ALCO: Στο 16,9% η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Απίστευτη δήλωση σε λεωφορείο: «Δεν πιστεύω στον κορωνοϊό, με προσβάλλει η χρήση μάσκας» - Βίντεο

Άλμα επί κοντώ: Ο εκπληκτικός Ντουπλάντις έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ του Μπούμπκα στον ανοιχτό στίβο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης