Για στοχοποίησή του μετά την απόφασή του να λάβει μέρος στις προσεχείς αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κάνει λόγο ο Παναγιώτης Φασούλας.
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του, την οποία διένειμε στα ΜΜΕ μέσω του δικηγόρου του Ιωάννη Μαρακάκη, ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής αναφέρει πως ήδη έχει καταγγείλει στις αρχές τα «σοβαρά περιστατικά» που του συνέβησαν τις τελευταίες ήμερες. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του κ. Φασούλα αναφέρονται τα εξής:
«Η επιλογή μου να λάβω μέρος στις προσεχείς αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με στοχοποίησε. Κατήγγειλα στις αρχές τα σοβαρά περιστατικά που μου συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες ώστε να τα ερευνήσουν και να τα αξιολογήσουν. Θα θεωρήσω εξαιρετικά θλιβερό αν πίσω από την αήθη επίθεση και προειδοποιήσεις των τελευταίων ημερών αποδειχθεί ότι βρίσκεται κάποιος αντίπαλος μου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Η απόφαση μου να προσφέρω στο μπάσκετ και στον αθλητισμό είναι γνήσια, συνειδητή, ανεξάρτητη από συμφέροντα και ίσως δεν αρέσει σε κάποιους.
Δε θα επιτρέψω όμως σε κανένα πρόσωπο και κανένα σύστημα να τρομοκρατήσει ή να θέσει σε κίνδυνο εμένα και την οικογένεια μου».
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.