Αργυρούπολη - Εκβιασμός επιχειρηματία: Ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους ο αστυνομικός και ο συνεργός του

Αργυρούπολη - Εκβιασμός επιχειρηματία: Ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους ο αστυνομικός και ο συνεργός του

Για τους δυο κατηγορούμενους επιχειρηματίας είχε καταγγέλλει ότι τον είχαν εκβιάσει και ότι με την απειλή όπλου κατάφεραν να του αποσπάσουν 40.000 ευρώ

frourart
Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους, σήμερα, στην ανακρίτρια ο 22χρονος αστυνομικός και ο 37χρονος φερόμενος ως συνεργός του, οι οποίοι έδωσαν εξηγήσεις για τα αδικήματα της ληστείας και της διακίνησης ναρκωτικών.

Για τους δυο κατηγορούμενους επιχειρηματίας είχε καταγγέλλει ότι τον είχαν εκβιάσει και ότι με την απειλή όπλου κατάφεραν να του αποσπάσουν 40.000 ευρώ.

Ωστόσο, σήμερα κατά τις απολογίες τους και δυο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και μετά τις απολογίες τους με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένη καταβολή εγγυοδοσίας 3.000 και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα.

Εικοσάχρονος ειδικός φρουρός «μπούκαρε» σε σπίτι επιχειρηματία, τον εκβίασε και του άρπαξε 40.000 ευρώ

Εικοσάχρονος ειδικός φρουρός που μπήκε στην Αστυνομία πριν λίγους μήνες «μπούκαρε» μαζί με ιδιώτη συνεργό του, λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Δευτέρας, σε σπίτι εμπόρου αυτοκινήτων των νοτίων προαστίων με το πρόσχημα του αστυνομικού ελέγχου και, αφού του πέρασαν χειροπέδες, στη συνέχεια του παρουσίασαν ναρκωτικά και του ζήτησαν εκβιαστικά χρήματα για να μην του «φορτώσουν» τις απαγορευμένες ουσίες.

​Ο επιχειρηματίας υπέκυψε, τους έδωσε 40.000 ευρώ και, όταν το δίδυμο των εκβιαστών επιχείρησε να φύγει, βγήκε έξω από το σπίτι φωνάζοντας βοήθεια με αποτέλεσμα γείτονες να καλέσουν την Αστυνομία.

Μάλιστα, οι δράστες άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν και, όταν ένας γείτονας του εμπόρου αυτοκινήτων επιχείρησε να τους σταματήσει, ο αστυνομικός σήκωσε το υπηρεσιακό του όπλο και τον απείλησε.

Ειδήσεις σήμερα

H Τουρκία ζητάει και τα ρέστα μετά τη σύνοδο της Κορσικής: Να αποσύρει η Ελλάδα τα πλοία της γύρω από το Orurc Reis

Λέσβος: To protothema.gr στον νέο καταυλισμό - Διαμαρτυρία 2.000 μεταναστών

Πώς θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα - Το πρόγραμμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης