Το παραμύθι που θέλει την Σταχτοπούτα να φθάνει με άμαξα που σέρνουν άλογα στον πρίγκιπα της για τον μεγάλο χορό, φαίνεται πως ήθελε να αναβιώσει στη γαμήλια τελετή του ζευγάρι από την Κάτω Αχαΐα, όμως τα σχέδια του ματαιώθηκαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, άμαξα και άλογα κατασχέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ πηγές αναφέρουν πως στον γάμο, που είναι προγραμματισμένος για αύριο Σάββατο, οι καλεσμένοι αγγίζουν τα 1.000 άτομα.
Η Αστυνομία μετά την ενημέρωση που είχε και στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού, ανέλαβε δράση. Έτσι, προχώρησε στην κατάσχεση της άμαξας και δυο αλόγων, ενώ αστυνομικοί βρέθηκαν έξω από το σπίτι του ζευγαριού, για την αποφυγή συνωστισμού στο γαμήλιο γλέντι της Παρασκευής.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Τσιγγάνικα στην Κάτω Αχαΐα.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή ημέρα, καθώς άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με την πραγματοποίηση του γάμου, δεδομένου πως τα σχέδια τόσο των μελλόνυμφων, όσο και των οικογενειών τους ανατράπηκαν στο... παρά πέντε!
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.