Στους Αντίπαξους έπιασαν τον Αλβανό που τραυμάτισε αστυνομικό

Στους Αντίπαξους έπιασαν τον Αλβανό που τραυμάτισε αστυνομικό

Ο δράστης είχε καταφέρει να διαφύγει από τους Παξούς, όπου τραυμάτισε τον αστυνομικό και κρυβόταν σε δύσβατες περιοχές στους Αντίπαξους

xeiropedes
Με μια πολυπληθή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη στους Αντίπαξους το βράδυ της Πέμπτης ο Αλβανός που είχε τραυματίσει βαρύτατα έναν αστυνομικό στους Παξούς την περασμένη Δευτέρα.

Ο δράστης είχε καταφέρει να διαφύγει από το νησί και κρυβόταν σε δύσβατες περιοχές στους Αντίπαξους, όμως τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει τις χειροπέδες.

Οι πληροφορίες για το κρησφύγετό του έφτασαν στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Κέρκυρας, οι οποίοι οργάνωσαν επιχείρηση μαζί με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., του τμήματος Παξών και λιμενικούς του σταθμού Παξών, καθώς σε βάρος του του αλλοδαπού είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Κέρκυρας ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Με αυτή την κατηγορία οδηγήθηκε στον δικαστικό λειτουργό, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Στο μεταξύ, ο αστυνομικός υπηρετεί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας, διαπληκτίστηκε για άγνωστη αιτία με τον Αλβανό στην πλατεία του οικισμού Γαΐου των Παξών και εκείνος του επιτέθηκε και τον χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο.

Ειδήσεις σήμερα:

«Ντροπή για τον Μαγκουάιρ»: Πρωταγωνιστής ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ στα βρετανικά πρωτοσέλιδα

Η Σεβίλλη έγραψε ιστορία με το 6 στα 6 σε τελικό Europa League: Τα δάκρυα, οι πανηγυρισμοί και οι... βόμβες

Στη φυλακή για 32 μήνες καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο αφού του έδωσε κοκαΐνη και αλκοόλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης