Κορωνοϊός: «Τα μάζεψαν» οι Αθηναίοι το βράδυ της Δευτέρας - Έκλεισαν τα μαγαζιά τα μεσάνυχτα

Κορωνοϊός: «Τα μάζεψαν» οι Αθηναίοι το βράδυ της Δευτέρας - Έκλεισαν τα μαγαζιά τα μεσάνυχτα

Από χθες, Δευτέρα, και τα μαγαζιά της Περιφέρειας Αττικής κλείνουν στις 12 - «Άγγλοι» οι Αθηναίοι με το ωράριο - Τήρησαν τα μέτρα κατά γράμμα

athina_1
Τα πήραν όλα... κι έκλεισαν το βράδυ της Δευτέρας οι μαγαζάτορες της Αθήνας, καθώς στο πλαίσιο των νέων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, τα μαγαζιά στην Περιφέρεια Αττικής πρέπει να κλείνουν τα μεσάνυχτα. 

Χωρίς καμία διάθεση να «φάνε» πρόστιμο, αφού οι έλεγχοι είναι εντατικοί, μόλις το ρολόι έδειξε 23:50, στα μπαρ της πρωτεύουσας άρχισαν να μαζεύουν. Η μουσική κλείνει, πλαστικά ποτήρια μοιράζονται στους θαμώνες για να μεταφέρουν τα ποτά τους, τα τραπέζια καθαρίζονται, οι υπάλληλοι πληρώνονται από τους πελάτες και 23:59 οι σερβιτόροι σου ζητάνε να σηκωθείς από το τραπέζι, γιατί πρέπει να κλείσουν. 
athina_2

00:01 και τα μαγαζιά που άλλες φορες τέτοια ώρα δεν έβρισκες να κάτσεις, έχουν ήδη κατεβάσει ρολά. Η εικόνα του κέντρου της Αθήνας, δεν θυμίζει την πόλη που... δεν κοιμάται ποτέ. Οι δρόμοι ερήμωσαν, η ώρα είναι μόλις δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και μοιάζει λες και είναι 4 το ξημέρωμα. Νέες συνθήκες, αλλά και νέα δεδομένα, στα οποία φαίνεται πως στην πρωτεύουσα έχουν σκοπό να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. 

Δείτε φωτογραφίες:
athina_3
athina_4
athina_5

athina_6
athina_7
athina_8

Ειδήσεις σήμερα: 

Επιστροφή στη δουλειά με προληπτικά τεστ και τηλεργασία

Κορωνοϊός: Πώς θα ανοίξουν τα σχολεία - Τα τρία σενάρια

Επιτέλους καλά νέα: Έρευνα δείχνει ότι η ανοσία από τον νέο κορωνοϊό διαρκεί μήνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης