Σοβαρό τροχαίοδυστύχημα σημειώθηκε το πρωί στην εθνική οδό Αργυροκάστρου - Κακαβιάόπου ένα δεκάχρονο παιδί χτυπήθηκε από διερχόμενο ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε ασθενή προς το Περιφερειακό Νοσοκομείο Αργυροκάστρου.
Η σύγκρουση ήταν μοιραία για τη ζωή του μικρού παιδιού, το οποίο φαίνεται πως κατά τις 10:30 το πρωί διέσχιζε το δρόμο πλησίον των Βουλιαρατών. Η οικογένεια του άτυχου παιδιού βρισκόταν για περίπου 24ωρες ανάμεσα στα οχήματα που περίμεναν να περάσουν στην Ελλάδα.
Στον τόπο του δυστυχήματος μετέβησαν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες και οδήγησαν τον οδηγό του ασθενοφόρου στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, ενώ η ασθενής που επέβαινε στο ασθενοφόρο, διακομίστηκε με άλλο όχημα στο νοσοκομείο.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας