Ερέτρια: Δάσκαλος αποπλάνησε 14χρονη - Την είχε παρασύρει απ' όταν πήγαινε Δημοτικό!

Ερέτρια: Δάσκαλος αποπλάνησε 14χρονη - Την είχε παρασύρει απ' όταν πήγαινε Δημοτικό!

Ο δάσκαλος συνελήφθη μέσα στο αυτοκίνητό του, όπου βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με το ανήλικο κορίτσι - Νέο σοκ μετά την υπόθεση του καθηγητή στην Ηλιούπολη

paideratsia-αρτηροθ
Την ώρα που η κοινωνία δεν έχει συνέλθει ακόμη από το σοκ της είδησης για την ερωτική σχέση ενός 44χρονου καθηγητή με την 14χρονη μαθήτριά του στην Ηλιούπολη, άλλο ένα ακόμη πιο ανατριχιαστικό περιστατικό συγκλονίζει την Ερέτρια με «πρωταγωνιστή» έναν 51χρονο δάσκαλο που συνελήφθη για την αποπλάνηση μιας 14χρονης μαθήτριας Γυμνασίου!

Μάλιστα, ο αδίστακτος εκπαιδευτικός συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας μέσα στο αυτοκίνητό του, όπου βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με το ανήλικο κορίτσι. Αυτό που σοκάρει ακόμη περισσότερο, είναι ότι ο 51χρονος είχε παρασύρει στα δίχτυα του την 14χρονη σήμερα μαθήτρια, από τον καιρό που την είχε μαθήτρια στο Δημοτικό σχολείο της Ερέτριας!

Όλα ξεκίνησαν από μια ανώνυμη καταγγελία στην Εισαγγελία Χαλκίδας, που έδωσε εντολή στην Ασφάλεια να διερευνήσει την ανατριχιαστική υπόθεση. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον 51χρονο δάσκαλο και τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω. Η αποκάλυψη για όσα συνέβησαν στο ανήλικο κορίτσι έπεσε σαν βόμβα στην οικογένειά της που έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού.

Η 14χρονη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν είχε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με τον εκπαιδευτικό, ενώ έδωσε κατάθεση μέσω παιδοψυχολόγου στους αστυνομικούς και της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη. Ο εκπαιδευτικός έχει ήδη οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ανηλίκων Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή.

Δείτε βίντεο: Ερέτρια: Δάσκαλος αποπλάνησε 14χρονη - Την είχε παρασύρει από όταν πήγαινε Δημοτικό!
Ερέτρια: Δάσκαλος αποπλάνησε 14χρονη - Την είχε παρασύρει από όταν πήγαινε Δημοτικό!



Ειδήσεις σήμερα:

Αυτό είναι το ζευγάρι των «λογιστών» που εξαπατούσε και χτυπούσε ηλικιωμένους

Το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία: Οκτώ ιστορίες ανθρώπων που έχασαν τα πάντα, όταν νόμιζαν ότι τα είχαν κερδίσει...

Υπόθεση Καλογρίτσα: Ένας κυπριακός «αριθμός» εμπλέκει ευθέως White House και White Porscha
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης