Ηλιούπολη: Οι αρχές ερευνούν αν ο καθηγητής που είχε σχέση με 14χρονη εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις

Ηλιούπολη: Οι αρχές ερευνούν αν ο καθηγητής που είχε σχέση με 14χρονη εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις

Ο καθηγητής είχε οργανική θέση στο σχολείο τα τελευταία χρόνια ωστόσο ορισμένες μαθήτριες άρχισαν να διαμαρτύρονται για «πειράγματα» και χυδαία αστεία – Βρέθηκαν φωτογραφίες στο κινητό του 14χρονου κοριτσιού

koritsaki-kakopoiisi
Σοκ εξακολουθεί να προκαλεί η αποκάλυψη για τον 44χρονο καθηγητή φυσικής από Γυμνάσιο της Ηλιούπολης, που ομολόγησε ότι είχε σχέση για περίπου ένα χρόνο με 14χρονη αλλοδαπή μαθήτρια του. Οι αρχές ερευνούν αν υπάρχουν κι άλλα παρόμοια περιστατικά στον κοινωνικό περίγυρο του καθηγητή, ενώ δίνουν έμφαση στο περιβάλλον του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του σχολείου, υποψίες για την υπόθεση υπήρχαν καιρό, ωστόσο κανείς δεν μιλούσε ανοιχτά.

Ο 44χρονος καθηγητής που μένει στην Αργυρούπολη με την οικογένεια του και τα δύο του παιδιά, είχε έρθει τα τελευταία χρόνια στην Ηλιούπολη καθώς διορίστηκε με οργανική θέση στο συγκεκριμένο σχολείο.

Υπήρχαν διαμαρτυρίες στη διεύθυνση για απρεπή συμπεριφορά

Στην αρχή όλα κυλούσαν ομαλά, έως ότου κάποιες μαθήτριες του Γυμνασίου ξεκίνησαν να διαμαρτύρονται στην διεύθυνση του σχολείου για απρεπή συμπεριφορά του καθηγητή τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr ο 44χρονος φυσικός το τελευταίο διάστημα πείραζε λεκτικά τις μαθήτριες του και ορισμένες φορές γινόταν χυδαίος με κάποια αστεία του.

Οι μαθήτριες είχαν ενημερώσει τόσο τους γονείς τους όσο και την διεύθυνση του σχολείου. Ωστόσο δεν υπήρχαν στοιχεία προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες επιπλήξεις τόσο από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων όσο και από την Διεύθυνση του σχολείου η οποία προσπαθούσε να υποβαθμίσει το θέμα.

Κλείσιμο
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο διευθυντής του σχολείου το τελευταίο διάστημα και επειδή είχε πιεστεί πολύ από την συμπεριφορά του καθηγητή προσπαθούσε να τον αποσπάσει σε κάποια διοικητική θέση, είτε στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είτε στο Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να μην έρχεται σε επαφή με ανήλικα παιδιά.

Γνώρισε το κορίτσι όταν φοιτούσε στην Α' Γυμνασίου


Να σημειωθεί πως ο εκπαιδευτικός ήρθε σε πρώτη επαφή με την μαθήτρια του πέρσι όταν εκείνη πήγαινε πρώτη Γυμνασίου και εκείνος ήταν ο υπεύθυνος ψυχικής υποστήριξης των μαθητών.

Ο καθηγητής φέρεται ότι έκανε σχέση με την κατά πολύ μικρότερης ηλικίας μαθήτρια του, η οποία είναι αλλοδαπή, και μάλιστα έβγαιναν και βόλτες σε διάφορα σημεία της Ηλιούπολης.

Τον 44χρονο κατήγγειλε στην αστυνομία η μητέρα του κοριτσιού, που τους είδε μαζί τυχαία προχθές. Αμέσως ενημέρωσε την υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Ο 44χρονος συνελήφθη και μετά από πολλές ώρες ομολόγησε την πράξη του. Το παιδι με τη βοήθεια των έμπειρων αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ξεδίπλωσε όλη την ιστορία που είχε στήσει ο σάτυρος καθηγητής για να την παρασύρει. Οι πληροφορίες λένε ότι ο 44χρονος προσέγγισε το κορίτσι πριν έναν χρόνο και μετά από επίμονο φλερτ, τελικά καταφερε να την πείσει να συνάψουν σχέση. Εναν χρόνο αργότερα την έπεισε να προβούν σε ερωτική επαφή. Στο κινητό τηλέφωνο της μαθήτριας βρέθηκαν φωτογραφίες τους.




Ειδήσεις σήμερα

Κηφισιά: Πώς έγινε το ατύχημα στον ΗΣΑΠ - Εννέα τραυματίες

ΠΟΥ: Προειδοποίηση προς τους ταξιδιώτες- «Ανοδικές τάσεις» στη διασπορά του κορωνοϊού

Δεκαετές ομόλογο: Υποχώρησε στο χαμηλότερο επίπεδο από τις 26 Φεβρουαρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης