GNTM: 10.000 «μοντέλα» στην πασαρέλα για το ριάλιτι

Χιλιάδες νέοι, τα περισσότερα από αυτά αγόρια, περιμένουν το τηλεοπτικό catwalk - Ο νέος ρόλος της Ζενεβιέβ και ο «πολυεθνικός» μέντορας των μεγαλύτερων οίκων μόδας

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
tarampanko-arthro
Ο τρίτος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων «Greece’s Next Top Model» στο Star ήδη έβαλε μπρος τις μηχανές αναζήτησης. Οποιος και όποια νιώθει όμορφος ή όμορφη και με γερό στομάχι ήδη επισκέφτηκε τους χώρους του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό και δοκίμασε την τύχη του ενώπιον της κριτικής επιτροπής. Ενα νέο ταξίδι στο τηλεοπτικό όνειρο ήδη ξεκίνησε και από τον Οκτώβριο θα μεταφερθεί στην οθόνη.

H μεγάλη ανατροπή δεν είναι μόνο μία. Σίγουρα η μεγαλύτερη είναι αυτή που θέλει τους νέους Κούρους του εγχώριου μόντελινγκ να διεκδικούν χώρο στην πασαρέλα, παραμερίζοντας κάποιες στιγμές τα κορίτσια που εδώ και δύο σεζόν είχαν εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα. Υπάρχουν όμως δύο πρόσωπα τα οποία θα κάνουν τη διαφορά στα επεισόδια που θα δούμε από τον ερχόμενο Οκτώβριο. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αλλάζει πόστο και πλέον καταλαμβάνει τη θέση που είχε μέχρι πρότινος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και φυσικά ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος θα είναι ο νέος μέντορας για τα μοντέλα που ονειρεύονται να κατακτήσουν το τρόπαιο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο που συνοδεύει ένα δυνατό συμβόλαιο. Μέχρι σήμερα η Νουνέ Καζαριάν, η Αννα-Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο δεν δρασκελίζουν τις διεθνείς πασαρέλες με την άνεση που ονειρεύονταν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μέχρι στιγμής κάνουν κάποιες φωτογραφήσεις, ενώ μετά τους θεατρικούς πειραματισμούς της πρώτης νικήτριας Νουνέ, ήρθε η τηλεοπτική ώρα της Κάτιας να θαλασσοδαρθεί τηλεοπτικά ως μέλος των «Θαλασσόλυκων» που θα προβληθούν στον ΣΚΑΪ.

F3-4784_IRINI_KAZARIAN_1062019
H Νουνέ Καζαριάν μέχρι σήμερα δεν έχει δρασκελίσει τις διεθνείς πασαρέλες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις


Για μία ακόμη σεζόν η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Αγγελος Μπράτης αναζητούν το απόλυτο GNTM, που θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Φυσικά δεν αρκεί ένα όμορφο πρόσωπο και ένα καλλίγραμμο σώμα για την κατάκτηση της κορυφής. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο ριάλιτι, το οποίο αναμένεται να σπάσει τα κοντέρ, χρειάζονται πολλά περισσότερα. Σύμφωνα με όσα ανακοινώνονται κάθε χρόνο, «οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι του “GNTM 3” θα αξιολογηθούν από τους τέσσερις κορυφαίους Ελληνες ειδικούς της μόδας, μέσα από διαδικασίες σκληρής εκπαίδευσης, και σε ρεαλιστικές συνθήκες δουλειάς, ενώ θα κληθούν να διαχειριστούν την αθέατη, δύσκολη πραγματικότητα του μόντελινγκ». Στην πραγματικότητα, πίσω και πέρα από όλα αυτά θα προσφέρουν άφθονο τηλεοπτικό θέαμα, θα βρεθούν να τσακώνονται, να ερωτεύονται, να ανταγωνίζονται, να κάνουν νούμερα.

Μέχρι στιγμής οι δηλώσεις συμμετοχών αγγίζουν τις 10.000. Τα αγόρια είναι περισσότερα και είναι λογικό, καθώς είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάστινγκ για αυτά. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη από την περασμένη Τετάρτη και τα πρώτα κορίτσια και αγόρια που θα επιλεγούν θα σταθούν απέναντι από τους κριτές, θα δείξουν τα προσόντα τους και θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι αξίζουν το εισιτήριο για το σπίτι του «GNTM» όπου θα γίνει η μεγάλη τηλεοπτική μάχη.

F2-DSC_5706_1
Ο Γιώργος Καράβας έχει τεράστια καριέρα στο εξωτερικό και θα είναι ο μέντορας των αγοριών που θα διαγωνιστούν για το έπαθλο
Κλείσιμο


O πειστικός μέντορας

Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Ελληνες στον χώρο του μόντελινγκ, με μεγάλη καριέρα εντός και εκτός συνόρων, πρωταγωνιστής σε παγκόσμιες καμπάνιες σημαντικών πολυεθνικών εταιρειών. Η εικόνα του είναι άκρως εντυπωσιακή, κάτι που ήδη έχουν αντιληφθεί όσοι και όσες δεν τον γνώριζαν, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ακόλουθοί του στο Instagram.

Ο ίδιος παραμένει ένας χαμηλών τόνων άνδρας, όπως συμβαίνει συνήθως με όλους όσοι έχουν κάνει πραγματικά μεγάλη καριέρα. Φειδωλός στις δηλώσεις του, αποφεύγει διακριτικά κάμερες και περιορίζεται σε ελάχιστες αναρτήσεις, οι οποίες απλά επιβεβαιώνουν το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται. Εχει ποζάρει για τα σημαντικότερα περιοδικά μόδας, έχει γίνει το κεντρικό πρόσωπο σε παγκόσμιες καμπάνιες και έχει περπατήσει σε διεθνείς πασαρέλες κορυφαίων οίκων και σχεδιαστών όπως οι Jean-Paul Gaultier, Giorgio Armani, Gianfranco Ferrè, Cerruti, Vivienne Westwood, Εtro και Tom Ford. Κορωνίδα του σπουδαίου βιογραφικού του αποτελεί σίγουρα η συνεργασία του με τον οίκο Hermès, ο οποίος επανειλημμένα τον έχει επιλέξει ως πρωταγωνιστή του. Παντρεμένος και μπαμπάς δύο παιδιών, ο Γιώργος Καράβας μάλλον δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της δημοσιότητας που καλείται να διαχειριστεί. Το ίδιο ισχύει και για τη γοητευτική σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρού-Μαυράκη, η οποία μιλώντας σε κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής θα πει: «Η δημοσιότητα στη ζωή μας τις τελευταίες ημέρες ήρθε απότομα. Εχει γίνει λίγο ένας χαμός, αλλά το διαχειριζόμαστε. Ο Γιώργος είναι πολύ χαρούμενος γιατί έχει να κάνει με τη δουλειά του, δεν είναι μια πρόταση γενικά για την τηλεόραση, έχει να κάνει με το μόντελινγκ. Είναι πολύ χαρούμενος και θετικός. Είναι πολύ καλό παιδί, θα τον γνωρίσετε κι εσείς μέσω της εκπομπής. Ευγενικός. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα κατάλαβα ότι είναι ο άντρας της ζωής μου, όπως κι εκείνος για εμένα. Δεν τον ζηλεύω γιατί δεν μου δίνει το δικαίωμα να το κάνω. Γενικά είναι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του. Τον Γιώργο τον εμπιστεύομαι και θεωρώ ότι θα τα πάει περίφημα. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί, ένα βράδυ που είχαμε πάει για ποτό, σε ξεχωριστές παρέες. Με πλησίασε και μου έδωσε την κάρτα του λέγοντάς μου ότι είμαι πολύ όμορφη και αν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Ηταν ντροπαλός. Οσον αφορά το σήμερα, ναι, ο Γιώργος θέλει και τρίτο παιδί, εγώ είμαι που δεν θέλω. Δύο παιδάκια, ένα μαγαζί, ο Γιώργος δεξιά-αριστερά για δουλειές, δεν είναι και τόσο εύκολο»...

F1-GNTM-_4_
Η εκκεντρική Ζενεβιέβ παίρνει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου


Ζενεβιέβ η  γυναικάρα

Ελάχιστοι γνώριζαν την «τυπάρα» με τα μαύρα μαλλιά, η οποία έμελλε με τις ατάκες και το βλέμμα της να μαγνητίσει τα τηλεοπτικά πλήθη. Η Ζενεβιέβ δεν θυμίζει κάποιον τηλεοπτικό τύπο από αυτούς που συναντώνται στις περισσότερες εκπομπές. Δεν θυμίζει καν τις δημοφιλείς συμμαθήτριες αλλά και τις ωραίες που απλά κοιτάζουν λάγνα και νιώθουν πλανητάρχισσες. Φευ! Το μυαλό της ανοίγει τρύπες με τις αιχμηρές ατάκες της προς πάσα επιφάνεια που παραπέμπει σε φελλό ή άλλο ευτελές υλικό. Τη μάθαμε από το ριάλιτι μόδας όταν τη σύστησε η Βίκυ Καγιά, καθώς συνεργάζονταν στη σχολή της. Θεωρεί τη μόδα προσωπική ενασχόληση, διαβάζει πολύ και συνεχώς, και αν βρει κάτι να της αρέσει θα κάτσει να το μάθει. Αυτοσαρκάζεται, μιλάει πολύ ευγενικά, τρολάρει το σύμπαν και συχνά εκπέμπει μητρότητα προς τα κορίτσια που έχει απέναντί της. Μαμά της Ροζαλίας και του Μιχάλη, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι μια τρυφερή γυναίκα με άποψη. Αγαπά τη διαφορετικότητα και την υποστηρίζει με επιχειρήματα. Δεν ανέχεται κανενός είδους βία και φυσικά ακόμη και στα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα δεν σηκώνει επιθέσεις και ενοχλήσεις.

Η Ζενεβιέβ είναι ένα καλλιεργημένο αγρίμι. Απίστευτα όμορφο και δυναμικό. Μιλάει υπέροχα ελληνικά, τα οποία αναμειγνύει αρμονικά με μια δική της αργκό και ξένους ιδιωματισμούς. Κοιτάζει ευθεία στα μάτια και επινοεί την ατάκα που σου ταιριάζει. Δεν είναι γλυκανάλατη και ποτέ δεν χρησιμοποίησε το μελό ως επιχείρημα. Ακόμη και όταν τα μικρά κορίτσια σάστισαν μπροστά στην αγριότητα που ελλοχεύει στον κόσμο της μόδας, εκείνη ήταν πάντα εκεί, απέναντί τους, με δυναμισμό, ζητώντας τους να σταθούν στα πόδια τους και όχι να κρυφτούν στην αγκαλιά της. Φέτος η Ζενεβιέβ θα είναι πιο μακριά τους, στη θέση του κριτή. Σίγουρα, όμως, με τις πιο ευφάνταστες ατάκες. Αλλά και με τον πιο ευφυή τρόπο που θα συναντήσεις σε μια επιτροπή από καταξιωμένους επαγγελματίες. Αυτή είναι και η επιτυχία της. Το γεγονός δηλαδή ότι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς το όνομά της είναι η ατάκα που θα ακούσεις από εκείνη και μετά η κορμοστασιά της.

Ειδήσεις σήμερα:

Δίωξη για πλημμέλημα για την επίθεση στον Μπακογιάννη

Συνάντηση Μητσοτάκη με την Αννα Φόνσου για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»

Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Με ποιους τρόπους μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης