Λάρισα: Στο ταμπλό νοικιασμένου ΙΧ έκρυβαν κλεμμένα κοσμήματα!
Οι δράστες είχαν διαπράξει πέντε διαρρήξεις σπιτιών στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και είχαν κλέψει 420 ευρώ και τιμαλφή αξίας 20.500 ευρώ!
Μάνος Τσαγκαράκης
Το γεγονός ότι τέσσερις Ρομά από την Αγία Βαρβάρα και τον Ασπρόπυργο έφευγαν από την πόλη της Λάρισαςμε νοικιασμένο από την Αθήνα Ι.Χ. αυτοκίνητο, έκανε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τους σταμάτησαν για έλεγχο στο 5o χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας– Αθηνών να υποπτευτούν πως κάτι έκρυβαν.
Και δεν είχαν άδικο καθώς, όταν έκαναν φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο, ανακάλυψαν κάτω από το ταμπλό και μπροστά από το κιβώτιο ταχυτήτων μια κρύπτη μέσα στην οποία ήταν κρυμμένα πλήθος χρυσαφικών και κοσμημάτων που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν! Έτσι, τους πέρασαν χειροπέδες και βρήκαν στην κατοχή τους μικροποσότητα κάνναβης, τρία κινητά και 280 ευρώ.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης, προέκυψε ότι οι Ρομά είχαν διαπράξει πέντε διαρρήξεις σπιτιών στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και είχαν κλέψει 420 ευρώ και τιμαλφή αξίας 20.500 ευρώ! Τα κοσμήματα αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και τους αποδόθηκαν, ενώ σε βάρος των τεσσάρων ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας. Η έρευνα συνεχίζεται από την Ασφάλεια για να εξακριβωθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες διαρρήξεις. Ειδήσεις σήμερα:
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.