Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη παρακολουθούσε την Ιωάννα 24 ώρες το 24ωρο

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη παρακολουθούσε την Ιωάννα 24 ώρες το 24ωρο

Η 35χρονη με μεθοδικότητα και εμμονή παρακολουθούσε όλες τις κινήσεις και τις διαδρομές της Ιωάννας - Είχε βάλει GPS tracker στο αυτοκίνητό της, ενώ έκανε stalking στα προφίλ της 34χρονης - Για περιστασιακή σχέση με την 35χρονη, την οποία είχε να δει οκτώ μήνες, μιλά ο 40χρονος φίλος της κατηγορούμενης

enoxi_main1__1_
Σε σκηνές από ταινία θρίλερ παραπέμπουν τα ευρήματα των αστυνομικών αρχών για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, κι ενώ η βασική κατηγορούμενη που έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής, κρίθηκε προφυλακιστέα.

Την ίδια ώρα, νέα ευρήματα δείχνουν ότι η 35χρονη είχε γίνει η «σκιά» της Ιωάννας, παρακολουθώντας την με κάθε τρόπο, αρχής γενομένης από τα προφίλ που διατηρούσε στα social media. Ωστόσο δεν περιορίστηκε σε αυτά. Είχε φτάσει στο σημείο να παρακολουθήσει το σπίτι της ήδη από τον Ιούνιο του 2019, ενώ είχε τοποθετήσει GPS tracker στο αυτοκίνητό της για να παρακολουθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή πού βρισκόταν, ποιες ήταν οι διαδρομές της, πού έμενε.

Πλέον, η 35χρονη βρίσκεται σε ειδικό κελί στον Κορυδαλλό, απομονωμένη από άλλες συγκρατούμενες για λόγους ασφαλείας. Όμως σύμφωνα με τα φωτογραφικά ντοκουμέντα του protothema.gr, η 35χρονη stalker από την Αμφιλοχία παρακολουθούσε όλη την ζωή της 34χρονης Ιωάννας με όπλο την τεχνολογία.

Τα ευρήματα των αστυνομικών 


Η πρώτη φωτογραφία δείχνει screen shot από τον αριθμό της πινακίδας του ταξί που χρησιμοποίησε για τη διαφυγή της και οι άλλες δύο τις διαδρομές της Ιωάννας όπως τις έβλεπε real time από το κινητό της μέσω tracker. 
kinito-vitrioli3
kinito-vitrioli-_3_
kinito-vitrioli2



Κλείσιμο
Όπως είχε αποκαλύψει νωρίτερα το protothema.gr στο κινητό της 35χρονης βρέθηκαν, επίσης, αποθηκευμένες φωτογραφίες της Ιωάννας από τα προφίλ της 34χρονης κοπέλας στο facebook και το instagram. Κάτι που δείχνει ότι η Έφη είχε εμμονή μαζί της.

Προφανώς, εκτιμούν οι αναλυτές, τη ζήλευε σε τέτοιο βαθμό που ήθελε να της μοιάσει και να γίνει «εκείνη» κοπιάροντας από την εμφάνιση μέχρι τη ζωή της.

Παράλληλα, όπως φαίνεται και από τη φωτό του protothema.gr βρέθηκαν αποθηκευμένα σε screenshot η πινακίδα από το ταξί διαφυγής και το τηλέφωνο της οδηγού από το ταξί το οποίο είχε κρατήσει σε περίπτωση που χρειαζόταν να επικοινωνήσει μαζί της. Ωστόσο, δεν χρειάστηκε, γιατί η οδηγός ήταν στην ώρα της.


Της έστηνε καρτέρι από τον Ιούνιο του 2019

Η ίδια ανάλυση του κινητού έδειξε ότι η Έφη παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον Ιούνιο του 2019. Η ενέργεια αυτή αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο iPhone που είχε πάνω της και είναι από την είσοδο του σπιτιού του θύματός της.

Αυτό το υλικό αποδεικνύει ότι η 35χρονη σχεδίαζε την επίθεση έναν χρόνο πριν και δένει με την κατάθεση γειτόνων της Ιωάννας τον Ιανουάριο, που την είχαν δει να περιφέρεται σαν σκιά, ντυμένη στα μαύρα έξω από το σπίτι της και να κατόπτευει.


«Δεν είχε συναντήσει την 35χρονη εδώ και οκτώ μήνες» λέει ο δικηγόρος του Νώντα

Την ίδια ώρα, νέες διαστάσεις στην ακραία συμπεριφορά της 35χρονης δίνει η πλευρά του 40χρονου  Νώντα που άθελά του έγινε η αιτία για επιτεθεί η 35χρονη στην Ιωάννα. . Ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι ο 40χρονος είχε να συναντήσει την κατηγορούμενη πάνω από μισό χρόνο και υπογράμμισε ότι δεν είχαν δεσμό.  Ακόμη επεσήμανε ότι με τις φωτογραφίες του ιδίου και της οικογενείας του, που έχουν κυκλοφορήσει, έχει θιχτεί η υπόληψη του 40χρονου και θα κινηθεί νομικά.

Ο δικηγόρος του 40χρονου φίλου της κατηγορούμενης για το βιτριόλι, Δημήτρης Γκαβέρας, μιλώντας στο Mega είπε για τον πελάτη του: «Δεν είχε καταλάβει, δεν μπορούσε να το φανταστεί ότι θα μπορούσε να προκαλέσει ένα τέτοιο γεγονός. Ο ίδιος δεν θεωρούσε ότι έχει σχέση με κάποια από τις δύο κοπέλες. Ο πελάτης μου δεν είχε συναντήσει την κατηγορούμενη το τελευταίο περίπου 8μηνο. Είχε μία περιστασιακή σχέση, δεν υπήρχε δεσμός».

«Η ζωή του έχει βρεθεί στο φως της δημοσιότητας, τα στοιχεία του, η οικογένειά του έχουν επηρεαστεί και δηλώνει σοκαρισμένος», προσέθεσε ο δικηγόρος.



«Υπάρχουν πολλά θέματα που μας έχουν προβληματίσει. Ο 40χρονος δηλώνει σοκαρισμένος Έχει κάνει κατάθεση, η οποία μεταφέρθηκε ως δήλωσή του. Βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα, έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του ίδιου και της οικογένειάς του. Εκείνος θεωρεί ότι δεν έχει άμεση εμπλοκή με την υπόθεση», δήλωσε ακόμη.

«Θα κινηθούμε νομικά. Έχει θιχτεί η υπόληψή του. Ο ίδιος θεωρεί έχει υποστεί ηθική βλάβη, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, είναι εγκλεισμένος στο σπίτι του. Δεν είναι σε θέση να μιλήσει με κανέναν», κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: «Περίμενα μια συγγνώμη» λέει η Ιωάννα

Η τράπουλα ΧΑΛ, η χαρτομαντεία και το ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης που «έλουσε» με βιτριόλι την Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: «Με έχει αγχώσει μια γυναίκα» έγραψε η 35χρονης - Ο διάλογος του 2018 στο Facebook
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης