Νέο σποτ με στόχο ξανά την αποφυγή συνωστισμού προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού δόθηκε το πρωί της Κυριακής στη δημοσιότητα.
Πρωταγωνίστρια στο νέο σποτ που ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook ο Άκης Σκέρτσος είναι η Κατερίνα Λέχου.
Η δημοφιλής ηθοποιός περιγράφει πώς την προσκάλεσαν κάποιοι φίλοι της και την αντίδρασή της όταν έμαθε ότι θα είναι «καμιά 20αρια». «Μάλλον είστε για μάζεμα» ακούγεται να λέει η Κατερίνα Λέχου.
Όπως λέει χαρακτηριστικά «ένας φίλος δεν φτάνει, ένας φίλος που έχει όμως τον ιό φτάνει για να τον μεταφέρει».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.