«Βουτιά» στο Χρηματιστήριο - Πτώση 4,28% του γενικού δείκτη

«Βουτιά» στο Χρηματιστήριο - Πτώση 4,28% του γενικού δείκτη

Οι ανησυχίες της Κομισιόν πέρασαν στους επενδυτές - Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις  840,58 μονάδες 

xa-dekites
Το ξεπούλημα μετοχών, δίχως αύριο, επί δύο ημέρες σημαίνει ότι οι ανησυχίες που εκφράστηκαν απο την Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχουν μια βάση και πιέζουν περισσότερο την κυβέρνηση.

Η πτώση λοιπόν του χρηματιστηρίου κατά 4,28% και η επιστροφή στις 840,58 μονάδες αποτελούν “καμπανάκι'”για την κυβέρνηση.

Στις προγραμματικές δηλώσεις και ίσως νωρίτερα πρέπει να ξεδιπλωθεί το σχέδιο της νέας διακυβέρνησης με χρονοδιαγράμματα για τις ιδιωτικοποιήσεις και μεταρρυθμίσεις.

Οι επενδυτές θέλουν τον οδικό χάρτη της νέας περιόδου για αυτό και αντέδρασαν υπερβολικά ίσως για δεύτερη ημέρα σε μι ρηχή αγορά που δεν έχει αντιστάσεις όταν βαγίνουν πωλητές.

Οι αλλαγές όμως ήταν η απαίτηση της πλειοψηφίας που ψήφισε η αλλαγή της υφιστάμενης κατάστασης δίχως την επιβολή νέων μέτρων.

Με βουτιά 10,30% έκλεισε η Τράπεζα Πειραιώς στα 2,70 ευρώ. Βουτιά 5,09% για την Eurobank στα 0,802 ευρώ. Πτώση 6,95% για την Δεη στα 2,224 ευρώ. Βουτιά 6,98% για την Alpha bank στα 1,60 ευρώ. Βουτιά 5,64% για την Μπέλα στα 17,22 ευρώ. Με πτώση 6,97% η η Lαmda στα 9,07 ευρώ. Οι συναλλαγές ανήλθαν στα 102,4 εκατ. ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης