Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείσιμο με «βουτιά» 1,41%

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείσιμο με «βουτιά» 1,41%

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 645,16 μονάδες χάνοντας 1,41%

chrimatistirio
Βουτιά έφερε η αποδοκιμασία των επενδυτών για το σχέδιο της πρώτης κατοικίας, σε συνδυασμό με τις ρευστοποιήσεις στο εξωτερικό εξαιτίας μείωση της παγκόσμιας ανάπτυξης.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 645,16 μονάδες χάνοντας 1,41%.

Όπως θα δούμε, όμως, η Αθήνα έχασε λιγότερα λ.χ από την γερμανική αγορά καθώς το ελληνικό πρόβλημα είναι ότι οι Έλληνες τραπεζίτες δεν θα έχουν τίποτε να πουν στις αρχές Μαρτίου, όταν θα πραγματοποιηθούν οι τηλεδιασκέψεις για τα αποτελέσματα.

Όσο η κυβέρνηση επιμένει στο όριο των 150 χιλ. ευρώ, τα κουρέματα και να περιληφθούν όλα τα δάνεια, τότε οι αγορές θα τιμωρήσουν την απραξία.

Πάντως και σήμερα αν παρατηρήσει κανείς καλύτερα θα δει ότι οι επενδυτές προχώρησαν σε αγορές – καθώς οι εκλογές έρχονται πιο κοντά, κι αυτό μετράει για κάποιους ως «στοίχημα»

Κλείσιμο
Η μετοχή της Alpha bank έχασε 2,65% στα 0,92 ευρώ. Βουτιά 7,07% για την Πειραιώς στα 0,71% - ύστερα απο άνοδο 31% τις τελευταίες ημέρες. Πτώση 3,27% για την Eurobank στα 0,532 ευρώ. Με πτώση 1,02% για την Εθνική Τράπεζα. Βουτιά 5,59% για την Δεη στα 1,317 ευρώ, Οι συναλλαγές ανήλθαν στα 35,5 εκατ,. ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης