Τα δύο σενάρια για το νέο επίδομα θέρμανσης

petrelaio-therm

Πώς θα διαμορφωθεί το επίδομα σε κάθε περιοχή

Aυξημένα θα είναι τα ποσά του επιδόματος θέρμανσης που θα λάβουν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά με χαμηλά εισοδήματα για την περίοδο από 15-10-2018 έως 30-4-2019, σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση για ψήφιση στη Βουλή. Το βασικό ποσό του επιδόματος θα αυξηθεί κατά ένα ποσοστό μεταξύ του 20% και του 60%. Τα αυξημένα ποσά του επιδόματος θα καταβληθούν από τον Ιανουάριο ως τον Ιούνιο του 2019.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει αυτή τη στιγμή η ισχύουσα νομοθεσία αλλά και με βάση τις αλλαγές που επεξεργάζεται η κυβέρνηση:

Το ποσό του επιδόματος, το οποίο ανέρχεται αυτή τη στιγμή σε 0,125 ευρώ για κάθε λίτρο πετρελαίου θέρμανσης που αγοράζεται, θα αυξηθεί στα επίπεδα των 0,15 - 0,20 ευρώ.

Το ύψος του συνολικού ποσού του επιδόματος θα εξακολουθεί να διαμορφώνεται για κάθε δικαιούχο ανάλογα με την Κλιματική Γεωγραφική Ζώνη στην οποία βρίσκεται η κύρια κατοικία του.

Συγκεκριμένα, θα εξακολουθεί να προβλέπεται διαχωρισμός της επικράτειας της χώρας σε 4 μεγάλες Κλιματικές Γεωγραφικές Ζώνες, σε κάθε μία από τις οποίες θα ισχύει διαφορετικό ανώτατο όριο επιδοτούμενων λίτρων ανά τετραγωνικό μέτρο κύριας κατοικίας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Γιωργος

Εμείς οι άλλοι τι θα κάνουμε ΘΑ παγώσουμε? Επειδή δουλευουμε και έχουμε εισόδημα πάνω από 24.000ε με δύο παιδιά ΘΑ πρέπει και εμείς να μην δουλεύουμε και να δούμε με επιδόματα. ΖΗΤΏ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΆ

συμμοριτες

Ειπανε για εμας εδω πανω θα το εκαναν 25 λεπτα,τωρα εγινε 15-20;συριζαιοι κοπροσκυλα αριστεροι ανθελληνες.

?

Άντε σιγά σιγά και με κουπόνι / δελτίο. Έκανε πρώτος την μλκια ο Αλογοσκούφης και κανένας φυσικά δεν την αναιρεί.

Στάση πληρωμών τώρα...

Στη Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία κλπ , το πετρέλαιο θέρμανσης έχει 40 λεπτά το λίτρο ,!!!!! Ενώ εδώ φεύγουν οι ψεύτες, έρχονται οι κλέφτες , και η φοροΛηστεια πάει σύννεφο !!!!!

George

Ωραίο κόλπο. Βάζουν 50 λεπτά φόρο στο κοινωνικό αγαθό που λέγεται θέρμανση και που το πληρώνουν όλοι και μετά βρίσκουν μια ομάδα που την επιδοτούν με 15 λεπτά μπας και πάρουν καμιά ψήφο.

sdf

μόνο αυτό τους νοιάζει..όλους τους πολιτικούς τους ένοιαζε αλλά αυτούς εδώ σε σιχαμερό βαθμό. το ομολογούν το λένε έξω από τα δόντια. διχάζουν όλη τη χώρα μόνο και μόνο για μισή ψήφο..αδίστακτοι είναι

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ecb-new1

«Δεν υπάρχει καμία επίσημη κατανομή ανά χώρα, αλλά εκτιμάται ότι 40 δισεκατομμύρια ευρώ θα αφορούν γερμανικά κρατικά ομόλογα, 33 δισεκατομμύρια ευρώ για γαλλικά κρατικά ομόλογα, 30 δισ. ευρώ για ιταλικά και 20 δισ. ευρώ για ισπανικά κρατικά ομόλογα», εκτιμά αναλυτής της Unicredit,

tsakalotos_ar

Αντί για επενδύσεις 4 δισ. από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, έδωσαν μόλις 2,5 δισ. ευρώ - Άλλο 1,5 δισ. από επιστροφές φόρων «κρύφτηκε» σαν πληρωμές από το Πρόγραμμα Αποπληρωμής Ληξιποθέσμων του Δημοσίου

8