Υπεγράφη η απόφαση για ρύθμιση χρεών στο δημόσιο πάνω από 50.000 ευρώ

newego_

Στην ρύθμιση υπάγονται πλέον οφειλές, που είχαν βεβαιωθεί έως και την 31η Δεκεμβρίου 2017

Υπογράφηκε από την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης απόφαση για την τροποποίηση της ΠΟΛ 1223/29.12.2017 (ΦΕΚ 2319 ΤΕΥΧΟΣ Β) που αφορά διαμόρφωση λύσεων ρύθμισης οφειλών προς το Δημόσιο, στο πλαίσιο του νόμου για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Με την απόφαση αυτή, δίνεται πλέον η δυνατότητα να ρυθμίζονται οφειλές ανεξαρτήτως του ύψους αυτών αντί του ορίου των 50.000 €, που ίσχυε έως σήμερα. Ιδιαίτερα για οφειλές έως 125.000€ χορηγούνται ρυθμίσεις με τα ίδια ακριβώς κριτήρια, που ισχύουν ήδη για οφειλές έως 50.000 € και με την ίδια απλοποιημένη διαδικασία.

Επίσης στη ρύθμιση υπάγονται πλέον οφειλές, που είχαν βεβαιωθεί έως και την 31η Δεκεμβρίου 2017, αντί της 31ης Δεκεμβρίου 2016.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Μιχάλης

Καμιά ρύθμιση για χρέη σε εφορίες και τράπεζες για όσους δεν ρευστοποιούν περιουσιακά στοιχεία προς εξόφληση οφειλών, όπως εργοστάσιο, βιοτεχνία, δευτερεύουσα κατοικία, εξοχικό σπίτι, κατάστημα, γραφείο, ξενοδοχείο, οικόπεδο, αγρόκτημα, αυτοκίνητο, σκάφος, καταθέσεις, ώστε να αποκατασταθεί η νομιμότητα και να διασωθεί η εθνική οικονομία.

George

Καλα, τραβα πληρωσε τον ΕΝΦΙΑ που σου κατηργησε το Αλιεξηs σου τωρα κι ασε τιs αμπελοφιλοσοφιεs για κανεναν μορφωμενο...Α και αγορασε στο πηγαινε κι ένα σαπουνι να πλυθειs βρε καημενε, καλοκαιρι ειναι, μαs πηρε η μποχα!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

stath-pan_main02

Αμφιβολία «σχετικά με τη δυνατότητα της εταιρείας και του ομίλου να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους» εκφράζουν οι ορκωτοί λογιστές της Ernst & Young - ΝΔ: Η ΔΕΗ οδηγείται στην καταστροφή με απόλυτη ευθύνη ΣΥΡΙΖΑ  - Νέα «βουτιά» στη μετοχή  της Επιχείρησης

110