Ξεκίνησαν οι κληρώσεις της φορο-λοταρίας των 10 εκατ. ευρώ: Αναμένονται τα αποτελέσματα

Ξεκίνησαν οι κληρώσεις της φορο-λοταρίας των 10 εκατ. ευρώ: Αναμένονται τα αποτελέσματα

Από λεπτό σε λεπτό θα ενημερωθούν οι πρώτοι τυχεροί πως κέρδισαν - Υπολογίζεται πως απαιτείται μισή ώρα για κάθε κλήρωση - Συνολικά θα γίνουν σήμερα δέκα κληρώσεις και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα

Ξεκίνησαν οι κληρώσεις της σούπερ φορολ-λοταρίας των 10 εκατ. ευρώ και σε λίγη ώρα αναμένεται να αναρτηθούν στο TAXISnet οι πρώτοι 1.000 τυχεροί της πρώτης κλήρωσης από τις δέκα συνολικά που διεξάγονται από το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά από τις δέκα κληρώσεις θα διανεμηθούν από 1.000 ευρώ σε δέκα χιλιάδες τυχερούς. Μετά την πρώτη κλήρωση θα ακολουθήσουν οι επόμενες τα αποτελέσματα των οποίων θα αναρτώνται σταδιακά στις επόμενες ώρες στο TAXISnet, ενώ κάθε κλήρωση υπολογίζεται πως θα διαρκέσει περίπου μισή ώρα.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση www.aade.gr και από εκεί στις «Δημόσιες Κληρώσεις», όπου θα μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Ήδη από το απόγευμα του Σαββάτου φορτώθηκαν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ οι λαχνοί που έχει συγκεντρώσει ο κάθε φορολογούμενος.

Για να δει κάποιος το πλήθος των λαχνών αλλά και την αξία των συναλλαγών που πραγματοποιήσατε τους προηγούμενους μήνες θα πρέπει να μπει στην ειδική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ εισάγοντας τους κωδικούς τουTaxisnet.

Η λοταρία γίνεται με βάση τις δαπάνες των φορολογουμένων με κάρτες ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών πληρωμών για αγορές που έκαναν τους μήνες: Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο.

Επίσης, στην κλήρωση αναμένεται να μπουν και κάποιες συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο, οι οποίες, επειδή δεν έγιναν με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, αλλά με απευθείας καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς επαγγελματιών και επιχειρήσεων, δεν είχαν προλάβει να καταχωρηθούν έως τα μέσα Νοεμβρίου, ώστε να κληρωθούν μαζί με εκείνες της πρώτης κλήρωσης, που έγινε για τις συναλλαγές του Οκτωβρίου.

Οι τυχεροί λαχνοί θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ. Όσοι κερδίσουν θα ενημερωθούν με μήνυμα στο λογαριασμό τους στο TAXISnet.

Τα χρήματα θα πιστωθούν την 29η Δεκεμβρίου, εφόσον βέβαια οι τυχεροί έχουν δηλώσει τους λογαριασμούς IBAN στην εφαρμογή, ενώ, όσοι κερδίσουν και δεν έχουν δηλώσει τον λογαριασμό τους (θα πρέπει να είναι μόνοι δικαιούχοι ή πρώτοι), θα ειδοποιηθούν από την ΑΑΔΕ, προκειμένου εντός τριών μηνών να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να λάβουν το έπαθλο.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση την κλίμακα που έχει οριστεί και το ύψος των μηνιαίων συναλλαγών του.

Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:

- Για συνολικό άθροισμα συναλλαγών έως 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
- Για τα επόμενα 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
- Για τα επόμενα 500 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
- Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από 1.001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Η κλήρωση για τις αποδείξεις από τις αγορές που έγιναν με κάρτες ή άλλα ηλεκτρονικά μέσα στο Δεκέμβριο θα γίνει μετά τις 20 Ιανουαρίου του 2018.

ΣΧΟΛΙΑ (46)

Αγαμοι Θύται ..

Με τη λοταρία και τα καθρεφτάκια σας για τους ηλίθιους ... !

George

Δίκοπο μαχαίρι οι λοταρίες. Τώρα, το 99,9% που δεν κέρδισε τίποτα μετά από συναλλαγές ενός ολόκληρου χρόνου, δεν τις θεωρεί πλέον κίνητρο.

Eleni Feska

Καλη επυτιχια σε ολους καλες γιορτες

όλως τυχαιως...

Μόνο σε συριζαίους θα πέσουν ...

??????

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΤΑΡΙΕΣ ..ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ....

Α

Απατεωνιά σκέτη. Η κλήρωση εάν γίνεται πάλι στους δικούς τους θα πέσει. Πάλι μόνοι τους θα τα μοιραστούν.

From GTI.....

to GSIS..., 8 years course...

έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν.....

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα τα είχαν φάει στο άψε σβήσε αυτά τα 10.000.000 και ούτε καν θα έβαζαν λοταρία. Εδώ έφαγαν δις εκατομμύρια τόσα χρόνια κι έβγαλαν έξω σε επίγειους παραδείσους και σε καλά φυλασσόμενες κρυψώνες άλλα 250 δις ....εδώ δεν θα τα έτρωγαν; Τόσα χρόνια έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν,έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν,έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν,έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν,έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν,έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν,έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν,έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν.....και πάλι αχόρταγοι είναι και θέλουν να ξαναέρθουν στην εξουσία για να ξαναφάνε, να φάνε, να φάνε,να φάνε, να φάνε,να φάνε, να φάνε,να φάνε, να φάνε,να φάνε, να φάνε,να φάνε, να φάνε,να φάνε, να φάνε,να φάνε, να φάνε,να φάνε, να φάνε .....του σκασμού.... και πάλι να μη χορταίνουν.....Γι αυτό πολεμάνε με λύσσα τον Τσίπρα οι αδηφάγοι του κερατά.....

Απορία

Που είναι οι λαχνοί από Ιανουάριο μέχρι Μάιο??? Το έγραψε κάποιος και σε άλλο αρθρο. Σε 5 άτομα στο σόι δεν υπάρχουν αυτοί οι λαχνοί, παρά μόνο Ιουνίου με Οκτωβρίου. Κοροιδια μέσα στη Κοροιδια... Γιατί και η ίδια η κλήρωση - Κοροιδια είναι... Αντε γ@@@@@@ Χριστουγεννιάτικα...

Γ

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΡΟΛ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΝΟΗΤΑ,( ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 0,60 Κ ΑΥΤΑ 0,060)....ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 10000......ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΟΣΟ 1 6 αρι στο ΤΖΟΚΕΡ αλλα οσο ενα 3 η 4.....λιγοι κερδισατε 3 στο τζοκερ;;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ec

Η Ελλάδα δεν βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες που έλαβαν επιστολή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ζητώντας διευκρινίσεις σχετικά με το προσχέδιο του προϋπολογισμού τους, που κατατέθηκε στις αρχές της εβδομάδας

chrimatistirio

Σε χαμηλό 32 μηνών οι τράπεζες - Κατά 1,12% υποχώρησε ο ΓΔ στις 624,81 μονάδες, λόγω κυβερνητικών αναταράξεων και πιέσεων εξ Ιταλίας - Στο -5% η Πειραιώς, πτώση και σε Motor Oil-Viohalco, κέρδη για Τιτάνα μετά τη δημόσια πρόταση για εισαγωγή στο Euronext - Στο 4,37% το 10ετές ομόλογο


1
conte_6_10_708

Στα δύο έχει χωριστεί η ιταλική κυβέρνηση μετά το τελεσίγραφο της Κομισιόν για τον «άνευ προηγουμένου προϋπολογισμό» - Δραματικά κορυφώνεται η κρίση την ώρα που η απόδοση του 10ετούς ιταλικού ομολόγου εκτοξεύεται - Στο 4.47% τo ελληνικό 10ετές ομόλογο

3
fgrh_XL

Στην αντεπίθεση περνά η ΔΕΗ με αφορμή την υψηλή τιμή (54,74 ανά μεγαβατώρα), με την οποία έκλεισε η τελευταία δημοπρασία ηλεκτρικής ενέργειας και τις γκρίνιες που διατυπώνονται από τους ιδιώτες προμηθευτές.