Μοσκοβισί πριν το Eurogroup: «H Ελλάδα έχει κάνει καλή πρόοδο»

Μοσκοβισί πριν το Eurogroup: «H Ελλάδα έχει κάνει καλή πρόοδο»

Ο Πιέρ Μοσκοβισί αναμένει σήμερα έναν διάλογο «υψηλής ποιότητας» και την άμεση επιστροφή των επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα έτσι ώστε να υπάρχει μια «συνολική συμφωνία» στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης

Μοσκοβισί πριν το Eurogroup: «H Ελλάδα έχει κάνει καλή πρόοδο»
Από τη πλευρά του ο Επίτροπος για θέματα οικονομικών υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, δήλωσε πως η Ελλάδα έχει κάνει «καλή πρόοδο, σημειώνει θετική ανάπτυξη και οι δημοσιονομικοί στόχοι υπεραποδίδουν, υπάρχει μεν ανεργία συνεπώς είναι καθήκον μας να προχωρήσουμε».

Ο Πιέρ Μοσκοβισί αναμένει σήμερα έναν διάλογο «υψηλής ποιότητας» και την άμεση επιστροφή των επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα έτσι ώστε να υπάρχει μια «συνολική συμφωνία» στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Μια τέτοια εξέλιξη για τον Γάλλο Επίτροπο σημαίνει την επίτευξη περαιτέρω προόδου και την ενίσχυση της ανάπτυξης με κοινωνικό πρόσημο. «Όπως είπα και στην Αθήνα οι έλληνες πολίτες πρέπει να δουν επιτέλους φώς στην άκρη του τούνελ της λιτότητας και ως Επιτροπή είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να έχουμε ένα θετικό Eurogroup σήμερα». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης