Παρίσι: Την Πέμπτη θα τεθεί το θέμα των φοροαπαλλαγών

Παρίσι: Την Πέμπτη θα τεθεί το θέμα των φοροαπαλλαγών

Η τρίτη ημέρα με την Τρόικα «θα είναι μια διαπραγμάτευση για όλα» ανέφερε πηγή του υπουργείου Οικονομικών

Παρίσι: Την Πέμπτη θα τεθεί το θέμα των φοροαπαλλαγών
Η Πέμπτη φαίνεται ότι θα είναι η ημέρα της κρίσης για το θέμα των φοροαπαλλαγών καθώς το θέμα αυτό αναμένεται να τεθεί επί τάπητος την τρίτη ημέρα των συναντήσεων των στελεχών της Τρόικας με υπουργούς της κυβέρνησης.

Αυτό ανέφερε πηγή του υπουργείου Οικονομικών μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης ημέρας των συναντήσεων χαρακτηρίζοντας την Πέμπτη ως μια ημέρα «διαπραγμάτευσης για όλα» καθώς θα επανεξεταστούν όλα όσα ειπώθηκαν με τους υπουργούς τις δύο τελευταίες ημέρες στη γαλλική πρωτεύουσα.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι όσον αφορά το θέμα των πλειστηριασμών η Τρόικα φαίνεται ότι δεν έθεσε θέμα παράτασης της αναστολής πλειστηριασμών Α΄ κατοικίας για έναν χρόνο ενώ αντίθετα επιμένει στην αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου και του καθεστώτος των ομαδικών απολύσεων.

Ειδικά οσον αφορά τους πλειστηριασμούς ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου εξέφρασε την ελπίδα ότι την Πέμπτη θα γίνει αποδεκτό το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης να γίνοντα στα 2/3 της αντικειμενικής αξίας, και όχι στο 1/3 που ζητούν οι δανειστές, υποσχόμενος ότι η εκδίκαση των υποθέσεων θα προχωρά μέσα σε ένα μήνα.

Μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης ημέρας ο επικεφαλής του κλιμακίου της Κομισιόν Ντέκλαν Κοστέλο έκανε λόγο για άλλη μια παραγωγική συνάντηση με τους υπουργούς προσθέτοντας ότι οι επαφές θα συνεχιστούν την Πέμπτη με μια επισκόπηση εκφράζοντας την ελπίδα ο έλεγχος να έχει ολοκληρωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης