Το διεθνές άλμα της METLEN με την εισαγωγή της στο LSE γίνεται πραγματικότητα. Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η εκδήλωση για την πρώτη μέρα του ελληνικού ομίλου στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (London Stock Exchange – LSE), εγκαινιάζοντας ένα νέο κεφάλαιο στη διεθνή της πορεία.
Παρακολουθείστε τις ομιλίες της Julia Hogget, CEO, London Stock Exchange και του Ευάγγελου Μυτιληναίου, Πρόεδρου και CEO της METLEN.
H CEO καλωσορίζει με χαρά την METLEN και τον Ευάγγελο Μυτιληναίο. «Σήμερα γιορτάζουμε μια μεγάλη εταιρεία από την Ελλάδα. Με χαρά καλωσορίζουμε μια ηγέτιδα εταιρεία στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου».
Από την πλευρά του ο CEO της METLEN Ευάγγελος Μυτιληναίος είπε μεταξύ άλλων:
«Σας ευχαριστώ όλους για την θερμή υποδοχή. Καλημέρα σε όλους και σας ευχαριστώ. Η METLEN έχει μεταμορφωθεί και εξελιχθεί στα χρόνια και έχει γίνει ένας ισχυρός παίκτης σε πέντε ηπείρους με πάνω από 9000 εργαζόμενους. Η σημερινή εισαγωγή αποτυπώνει την ωριμότητα και την εξέλιξη της εταιρείας. Η κίνηση αυτή δεν είναι συμβολική αλλά στρατηγική. Είναι η αρχή μιας νέας εποχής».