Νίκος Βέρτης: Η περιοδεία σε δέκα πόλεις και οι sold out εμφανίσεις

Νίκος Βέρτης: Η περιοδεία σε δέκα πόλεις και οι sold out εμφανίσεις

Δέκα χρόνια… δέκα πόλεις, με ατελείωτα μουσικά ταξίδια στα πιο μαγευτικά και ερωτικά σημεία της χώρας – Δείτε πού θα εμφανίζεται ο διάσημος καλλιτέχνης 

Ο Νίκος Βέρτης «αναστατώνει» τη Μυτιλήνη
Ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του βρίσκονται στη Μυτιλήνη, στον πέμπτο σταθμό της καλοκαιρινής τους περιοδείας, και δηλώνουν πανέτοιμοι για άλλη μια συναυλία.

O  καλλιτέχνης στήνει το... σπίτι του σε σημείο που δεν έχει πραγματοποιηθεί συναυλία ποτέ ξανά, περνώντας ατελείωτες ώρες στο χώρο διεξαγωγής της συναυλίας.

Στόχος; Ένα υπερθέαμα υψηλών προδιαγραφών που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, και που έχει μελετηθεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να μην στερήσει σε καμία περίπτωση από την επαρχία την ποιότητα του θεάματος.

Επόμενος σταθμός η ιδιαίτερη πατρίδα του καλλιτέχνη, η Καβάλα.

Καβάλα, Χαλκιδική, Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη, ενώ εκκρεμεί το «κλείδωμα» της ημερομηνίας για τη συναυλία στη Λάρισα, η οποία αναβλήθηκε. Η παραγωγή λόγω του μεγάλου τεχνικού όγκου της συναυλίας, αποφάσισε για λόγους ασφαλείας της ομαλής διεξαγωγής, την επιλογή διαφορετικού σημείου.

Έχοντας στις αποσκευές του το νέο του cd με τίτλο «Προτάσεις», που βρίσκεται από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του πρώτο σε πωλήσεις, «ταξιδεύει» υπέροχες μελωδίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, για χάρη της μεγάλης του αγάπης, της μουσικής.

Νέα πνοή  στην έννοια του όρου περιοδεία – συναυλίες στην Ελλάδα 

Καθώς πέφτει ο ήλιος, τα φώτα και ο αξεπέραστος ήχος δίνουν ζωή σε μία τεραστίων διαστάσεων σκηνή 30 μέτρων που στήνεται από τα επτά φορτηγά που μετακινούνται κάθε φορά και σε διαφορετική πόλη, με ένα υπεράριθμο επιτελείο και σκηνικά (6 κολόνες ύψους 14 μέτρων και 4 κινητές κερκίδες για τις VIP θέσεις σε καναπέδες) με πάνω από 100 ρομποτικά φώτα. ΄Ενα κινητό μεγάλο club που θα ζωντανεύει στην εκάστοτε πόλη.  

«Όλο αυτό που ετοίμασα είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια ένδειξη αγάπης προς τον κόσμο που με έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Μια περιοδεία από καρδιάς και ένα όνειρο πολλών χρόνων», δηλώνει ο καλλιτέχνης για τις περιοδείες του.

Πρόγραμμα περιοδείας:

Μυτιλήνη - 02 Αυγούστου: Μαρίνα Μυτιλήνης
Καβάλα - 09 Αυγούστου: Λιμάνι
Χαλκιδική - 14 Αυγούστου: Καλλιθέα, χώρος Stigma Club
Αλεξανδρούπολη - 19 Αυγούστου: Λιμάνι
Θεσσαλονίκη - 28 Αυγούστου: Λιμάνι


Κλείσιμο


Στον «πυρετό» των προετοιμασιών, η φωτογραφία από το λιμάνι της Μυτιλήνης αποτυπώνει την τεράστια υπερπαραγωγή που έχει στηθεί σε άλλο ένα υπέροχο μέρος της Ελλάδας.


Ώρα έναρξης: 21:00

Ώρα προσέλευσης: 19:30

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ

Διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτήριων: 35 ευρώ

Παροχές VIP εισιτηρίων: Χώρος στάθμευσης, Ξεχωριστή είσοδος, Ταξιθεσία/υποδοχή – fast line, Θέσεις σε καναπέ, Πολύ καλό visibility (ορατότητα προς την σκηνή), Bar το οποίο θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τους vip.

Πληροφoρίες:

Τηλ.: 6949674806, 6949674807
www.nikosvertis.com
www.facebook.com/nikosvertisfanclub

Για εισιτήρια πληροφοριές μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης