Η εγγονή του θρυλικού παραγωγού Καρατζόπουλου στο Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα Νο.5

Η εγγονή του θρυλικού παραγωγού Καρατζόπουλου στο Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα Νο.5

Πρωταγωνιστεί σαν σέξι καθηγήτρια στη συνέχεια της cult σειράς ταινιών - Μαζί με την εντυπωσιακή κοκκινομάλλα Κατερίνα Καρατζοπούλου συμπρωταγωνιστούν Τσαρούχας, Φιλίνη και Στεριανού, Μιζεράκη κ.α.

Καρατζο_02
Η νεαρή, ταλαντούχα και εντυπωσιακή Κατερίνα Καρατζοπούλου, η εγγονή του πασίγνωστου παραγωγού των ταινιών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου Ρωμύλου Καρατζόπουλου, είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της κωμωδίας του Όμηρου Ευστρατιάδη «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 5», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Οκτωβρίου στα Village Cinemas.

Η Κατερίνα ερμηνεύει το ρόλο μιας πανέμορφης κοκκινομάλλας, εκρηκτικά σέξι αλλά πρωτάρας καθηγήτριας στο λύκειο των ατίθασων μαθητών. Προσπαθεί να είναι υπερβολικά αυστηρή και δείχνει πως «δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της» -αν και η πραγματικότητα επιμένει να της αντιστέκεται και να τη διαψεύδει.


Η «καθηγήτρια» Καρατζοπούλου με την Ειρήνη Στεριανού και τη Στέλλα Μιζεράκη

Η Κατερίνα Καρατζοπούλου, εγγονή του Ρωμύλου Καρατζόπουλου, γνωστού παραγωγού πολλών ελληνικών κινηματογραφικών ταινιών, μιλά για τη συμμετοχή της στην ταινία: «Όταν ο Όμηρος Ευστρατιάδης μού πρότεινε να συμμετέχω σε μια ταινία με ένα τίτλο σαν το 'Ρόδα, τσάντα και κοπάνα' που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, ένιωσα έκπληξη. Η έκπληξή μου όμως πολύ γρήγορα αντικαταστάθηκε από χαρά εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του ρόλου που μου ανατέθηκε, της πρωτάρας καθηγήτριας. Η Κατερίνα στο ξεκίνημα της ως εκπαιδευτικός καλείται να χαλιναγωγήσει ένα τσούρμο παιδιά, γεμάτα ενέργεια και αντίδραση. Θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους φόβους της και να καταφέρει να γίνει αγαπητή από τους πάντες σε ένα δύσκολο εργασιακό περιβάλλον. Αυτός ο ρόλος είναι συνυφασμένος διαχρονικά με τη γυναίκα που πασχίζει να γίνει αποδεκτή η προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο. Είναι ένας ρόλος δυναμικός, κλασικός, σημερινός και συνάμα μια μεγάλη πρόκληση για μένα.

Εύχομαι να αντεπεξέλθω στις προσδοκίες, να ικανοποιήσω πλήρως τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, να γνωρίσω νέες εμπειρίες, με νέους συναδέλφους, να περάσουμε όλοι μαζί τέλεια και να παραδώσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα».



Η Κατερίνα Καρατζοπούλου με το σκηνοθέτη της ταινίας, Όμηρο Ευστρατιάδη



Ο Τόνι Σφήνος και η Ελένη Φιλίνη είναι δύο από τους σταρ της Ρόδας... Νο.5


Το «αυμβούλιο των καθηγητών» με τον Πασχάλη Τσαρούχα, την Ελένη Φιλίνη κ.α.

Στο «Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα Νο.4» παίζουν: Πασχάλης Τσαρούχας, Ελένη Φιλίνη, Κατερίνα Καρατζοπούλου, Σπύρος Μπιμπίλας, Θόδωρος Ρουμπάνης, Ελένη Ροδά, Πηνελόπη Πιτσούλη κ.α

Σκηνοθεσία: Όμηρος Ευστρατιάδης

Guest: Αννίτα Πάνια, Τόνι Σφήνος
Κλείσιμο
Μουσική: Ανδρέας Λάμπρου




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης