Κέιτ Μίντλετον: Ένα λαμπρό αστέρι στην τελετή των βραβείων BAFTA

Κέιτ Μίντλετον: Ένα λαμπρό αστέρι στην τελετή των βραβείων BAFTA

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ έκλεψε τις εντυπώσεις στην τελετή απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA)

000_1DA0FA
Με λευκή μάξι αέρινη τουαλέτα, που άφηνε ακάλυπτο τον έναν ώμο περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Άλμπερτ Χολ στο Λονδίνο για την τελετή της απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA) και επισκίασε τις διάσημες ηθοποιούς που ήταν μέσα στην αίθουσα. Η 36χρονη Κέιτ Μίντλετον έφθασε στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, στην ετήσια καλλιτεχνική εκδήλωση της βρετανικής πρωτεύουσας και κατόρθωσε να μαγνητίσει τα βλέμματα, παρά την λαμπερή παρουσία ηθοποιών, όπως η Ρέιτσελ Βάις και η Λίλι Κόλινς.

Η εντυπωσιακή λευκή τουαλέτα της Κέιτ Μίντλετον είναι δημιουργία του οίκου Alexander McQueen ενώ τα σκουλαρίκια πέρλες που επέλεξε να φορέσει απόψε η μέλλουσα βασίλισσα της Γηραιάς Αλβιόνας ανήκαν στην αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, που τα είχε φορέσει σε συναυλία στο Άλμπερτ Χολ το 1991.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή της εμφάνιση με λευκό clutch και ψηλοτάκουνες ασημί γόβες του σχεδιαστή Jimmy Choo, ο οποίος είχε σχεδιάσει παπούτσια και για την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του παρίστανται πάντα στα βραβεία BAFTA καθώς ο δεύτερος στην διαδοχή του θρόνου είναι πρόεδρος της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης