Η Έφη Ξένου και ο Βαγγέλης Χρόνης στον Ιανό

Η Έφη Ξένου και ο Βαγγέλης Χρόνης στον Ιανό

Η έκθεση της σκιτσογράφου και η συζήτηση με τον γνωστό ποιητή θα φιλοξενηθούν στις 10 και 11 Μαρτίου αντίστοιχα

Εφη_Ξενου

Σε προσωπικότητες των τεχνών και γραμμάτων είναι αφιερωμένες δύο από τις εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσει ο «Ιανός» την ερχόμενη εβδομάδα. Πρόκειται για μαι ενδιαφέρουσα έκθεση της σκιτσογράφου Έφης Ξένου και μια συζήτηση με τον ποιητή Βαγγέλη Χρόνη.

Στην πρώτη της ατομική έκθεση με τίτλο «35+3 Μορφές του Λόγου», που θα εγκαινιαστεί την Τρίτη 10 Μαρτίου, στις 8.30 το βράδυ, η γνωστή σκιτσογράφος Έφη Ξένου έχει συμπεριλάβει σκίτσα επιφανών πνευματικών ανθρώπων, τα περισσότερα από τα οποία δημιουργήθηκαν για τις εφημερίδες «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ».

Για την ιδέα και το περιεχόμενο της έκθεσης, η οποία θα διαρκέσει έως τις 20 Απριλίου, θα μιλήσουν ο διευθυντής της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» Αντώνης Καρακούσης, ο συγγραφέας Γιάννης Ξανθούλης, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστου και οι σκιτσογράφοι Σπύρος Ορνεράκης και Μαρία Τζαμπούρα. Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο δημοσιογράφος Νίκος Θρασυβούλου.

Βαγγελης_Χρονης
Ο ποιητής Βαγγέλης Χρόνης θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Νίκο Θρασυβούλου

 Μία μέρα μετά, στις 11 Μαρτίου, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα ο «Ιανός» θα υποδεχτεί τον ποιητή Βαγγέλη Χρόνη με αφορμή τη νέα του ποιητική συλλογή, με τίτλο «Το φως της σκιάς», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη. Ο ποιητής θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Νίκο Θρασυβούλου, στο πλαίσιο του κύκλου συζητήσεων «Συναντήσεις με Συγγραφείς» στο café του ΙΑΝΟΥ, για τη νέα αυτή δουλειά του ενώ θα αναφερθεί και σε στιγμές από το σύνολο της ποιητικής διαδρομής του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης