Για 5,32 εκατ. ευρώ πουλήθηκε χειρόγραφη παρτιτούρα του Γκούσταβ Μάλερ
"Το ποσό αυτό συνιστά ένα νέο ρεκόρ πώλησης σε δημοπρασία μιας μουσικής παρτιτούρας", αναφέρεται στην ανακοίνωση του Sotheby's
Η πρωτότυπη χειρόγραφη παρτιτούρα της Συμφωνίας Νo 2 του Γκούσταβ Μάλερ πωλήθηκε σήμερα στην τιμή ρεκόρ των 4,54 εκατομμυρίων στερλινών (5,32 εκατ. ευρώ) στο Λονδίνο, ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών Sotheby's.
"Το ποσό αυτό συνιστά ένα νέο ρεκόρ πώλησης σε δημοπρασία μιας μουσικής παρτιτούρας", αναφέρεται στην ανακοίνωση του Sotheby's.
Σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών, οι μόνες πωλήσεις "συγκρίσιμου" μεγέθους, αμφότερες από τον Sotheby's, ήταν το 1987, όταν χειρόγραφες παρτιτούρες των 9 Συμφωνιών του Μότσαρτ πωλήθηκαν 2,5 εκατομμύρια στερλίνες στο Λονδίνο και το 1994, όταν χειρόγραφη παρτιτούρα της Δεύτερης Συμφωνίας του Ρόμπερτ Σούμαν πωλήθηκε έναντι 1,5 εκατομμυρίου στερλινών.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.