Μουτάφη - Πυρπασόπουλος - Βαλάσης: Μαζί σε κωμωδία στο «Μικρό Παλλάς»
Πότε θα γίνει η πρεμιέρα της παράστασης
Σε ένα παιχνίδι αναζήτησης της εσωτερικής τους ταυτότητας συμμετέχουν η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και ο Ηλίας Βαλάσης μέσα από την παράσταση «ΛΑΒ» που θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου, στο «Μικρό Παλλάς». Η βραβευμένη κωμωδία του Μάρεϊ Σίσγκαλ, θα παρουσιάζετα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, σε σκηνοθεσία Ευδόκιμου Τσολακίδη.
Πρόκειται για ένα έργο που σατιρίζει την κλίκα της διανόησης, αστειεύεται με τον εγωκεντρισμό της κουλτούρας μας, αγγίζει τα ευαίσθητα θέματα της μοναξιάς και της υπαρξιακής αγωνίας, σαρκάζει, αυτοσαρκάζεται και χαρίζει άφθονο και πηγαίο γέλιο.
Οι ήρωες του «ΛΑΒ» κινούνται με ευκολία από την απελπισία στον ενθουσιασμό και από την αυτοκτονία στον φόνο, αποκαλύπτοντας την κωμική πλευρά που υπάρχει πάντοτε στο προσωπικό δράμα του καθένα μας.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.