3ο Διεθνές Διαθηναϊκό Συνέδριο: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Κ. Παλαμάς»

3ο Διεθνές Διαθηναϊκό Συνέδριο: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Κ. Παλαμάς»

Εκδήλωση και απολογισμός έργου 2015-2023 από τον κύριο Γιώργο Ψαθά, πρόεδρο της ΑΘΗΝΑ καλεί ΑΘΗΝΑ

aka
Εν όψη του 3ου Διεθνούς Διαθηναϊκού Συνεδρίου “Man and his creations, a perpetual metamorphosis”- Ο Άνθρωπος και τα Δημιουργήματά του, η Αέναη Μεταμόρφωση) το οποίο θα διεξαχθεί το Νοέμβριο του 2024 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση όπου οι ομιλίες ξεκίνησαν με τον Απολογισμό έργου 2015-2023, από τον κύριο Γιώργο Ψαθά Πρόεδρο της ΑΘΗΝΑ καλεί ΑΘΗΝΑ (ΑκΑ).

Ακολούθησε η Σύνοψη 1ου και 2ου Συνεδρίου από τον πρώην Αναπληρωτή Πρύτανη ΕΚΠΑ & Πρόεδρο του Συνεδρίου κύριο Αντώνη Καλοκαιρινό, η κεντρική ιδέα του 3ου Συνεδρίου από τον Αναπληρωτή Καθηγητή - Αναπληρωτή Κοσμήτορα Σχολής Επιστημών Υγείας & Αγωγής Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο κύριο Γεώργιο Μπόσκου, για την μετάβαση από το 1ο στο 3ο Συνέδριο μίλησε ο Αντιστράτηγος ε.α. κύριος Ευθύμιος Χαροκόπος και για την ΑκΑ στον κόσμο (Συνεργασία με το περιοδικό “The AΘenian”) μίλησε ο Σύμβουλος ΑκΑ, κύριος Δημήτρης Ευσταθιάδης.

Ακολούθησε υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ ΑκΑ & AHEPA HELLAS District 25 και η ομιλία του Κυβερνήτη της AHEPA HELLAS District 25, κυρίου Χρήστου Καραπιπέρη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αρίσταρχος Βασίλειος Γκρέκας, ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κύριος Γιώργος Δημόπουλος, ο Αντιπρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κύριος Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, ο Καθηγητής Γεωπολιτικής και Σύγχρονων Στρατιωτικών Τεχνολογιών κύριος Κωνσταντίνος Γρίβας, ο Αντιπρόεδρος Αναπληρωτής Διοικητής του ΤΖΑΝΕΙΟΥ Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά κύριος Στυλιανός Γερωνυμάκης, ο Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS District 25 κύριος Χρήστος Καραπιπέρης και σύσσωμο το Δ.Σ. του District 25, ο Πρόεδρος του AHEPA Maritime Chapter "Saint Nίcholas" cpt Δημήτρης Ματθαίου, ο Εθνικός Πρόεδρος – Πρέσβης καλής θελήσεως International Ambάssador Club, κύριος Κυριάκος Μαριδάκης, ο Πρόεδρος Λαϊκού Ευρωπαϊκού Κόμματος κύριος Ανδρέας Ρεντζούλας, ο Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος ε.α. – Νομικός κύριος Νικόλαος Διαμαντής, ο ε.α. Αντιστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος και Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροβεστικού Σώματος κύριος Γιάννης Σταμούλης.

Ειδήσεις σήμερα:

Έληξε στις 7 η ανακωχή μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ - Ξεκίνησαν ξανά οι εχθροπραξίες στη Λωρίδα της Γάζας

Όπλο κατά της αποχής η επιστολική ψήφος - Πώς θα εφαρμοστεί από τις ευρωεκλογές

«Δε με ενδιαφέρει η συγγνώμη, ζητώ την καταδίκη του»: Ξεσπά η μητέρα της Έμμας λίγο πριν την απολογία του 27χρονου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης