Μίλτος Πασχαλίδης :«Έχουμε γίνει τόσο μισαλλόδοξοι σ΄ αυτή τη χώρα σε σημείο που δεν ανέχεται ο άλλος το διαφορετικό»

Μίλτος Πασχαλίδης :«Έχουμε γίνει τόσο μισαλλόδοξοι σ΄ αυτή τη χώρα σε σημείο που δεν ανέχεται ο άλλος το διαφορετικό»

Ο τραγουδοποιός και συγγραφέας με αφορμή την συναυλία του στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στις 7 Ιουνίου μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου

XRVMA_PASXALIDHS
Γνωστός για τη μοναδική σκηνική του παρουσία και τη σύνδεση του με τον κόσμο αναφέρθηκε στη συναυλία της Τετάρτης 7 Ιουνίου. Θα ερμηνεύσει τα «Άπαντα» του όπως χαρακτηριστικά είπε. Επίσης μίλησε και για το πρόσφατο βιβλίο του με τίτλο «Ξενοδοχεία» εκδ. Αλεξάνδρεια στο οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε, περιγράφει την εμπειρία του από τα τριάντα χρόνια του στο δρόμο ,τις πόλεις και τα ξενοδοχεία που τον φιλοξένησαν.

Αποκάλυψε επίσης με ιδιαίτερη χαρά την επερχόμενη δισκογραφική του συνεργασία με τον Χρήστο Λεοντή. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγαπημένη του ομάδα την ΑΕΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος λέγοντας παράλληλα όμως ότι είναι φοβερό το έλλειμα παιδείας που έχουμε σε θέματα αθλητισμού σχολιάζοντας την ακατάσχετη χρήση καπνογόνων μέσα στα γήπεδα.

Στο τέλος του podcast απολαύστε τις "Βυθισμένες άγκυρες" σε μουσική και ερμηνεία δική του και στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης