Χαΐνηδες και ακροβάτες μαζί στην σκηνή του θεάτρου Ροές
Στην πρωτότυπη παράσταση «Δρακοδόντι»
Μια απρόσμενη και πρωτότυπη συνάντηση θα φιλοξενήσει την νέα καλλιτεχνική περίοδο το θέατρο Ροές, Οι Χαΐνηδες, το γνωστό μουσικό συγκρότημα από την Κρήτη θα συμπράξει με με την ομάδα Ελλήνων ακροβατών «Κι όμΩς κινείται» στην παράσταση «Δρακοδόντι», που θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου και θα παρουσιάζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή.
Πρόκειται για ένα έμμετρο παραμύθι, μια συνδυαστική παράσταση, βασισμένη στο ομώνυμο μουσικό έργο από την δισκογραφία των Χαΐνηδων, σε στίχους του Δημήτρη Αποστολάκη και σκηνοθεσία - χορογραφία της ομάδας χορού και ακροβασίας «Κι όμΩς κινείται».
Η ομάδα Ελλήνων ακροβατών «Κι όμΩς κινείται»
Η μουσική και ο χορός θα βαδίσουν πλάι – πλάι σε αυτή την διαφορετική και γεμάτη εκπλήξεις παράσταση.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.