Διακοπές με παραμύθια

Διακοπές με παραμύθια

Το πρώτο Φεστιβάλ Παραμυθιού του Ναυπλίου στην παραλία του Δρεπάνου και τον Αρχαιολογικό Χώρο Ασίνης.

festt_arthroos
«Μοιάζει με Woodstock που αντί για συναυλίες έχει παραμύθια», σκέφτηκα την ώρα που διάβαζα το μήνυμα που μου έστειλε η Μαρία Παπανικολάου, η αφηγήτρια από την Κορινθία. Ένα τριήμερο με ιστορίες διοργανώνουν για πρώτη φορά το Θεατροδρόμιο σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων από την Τετάρτη 3 έως και το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 στην Παραλία του Δρεπάνου.

Αφήγηση παραμυθιών σε camping, στην παραλία, ακόμα και στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ασίνης, με πολλές δραστηριότητες για παιδιά και φυσικά, πολλά παραμύθια από αφηγητές και αφηγήτριες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης σεμινάριο και για την τέχνη της αφήγησης, ομιλίες για το παραμύθι, παιχνίδια και πρωινές δράσεις για παιδιά και μουσική με πάνω από 30 αφηγητές, μουσικούς και παιδαγωγούς.

festtt1


«Το Φεστιβάλ στηρίζεται στην ιδέα ενός summer camp για παραμυθάδες και φίλους του παραμυθιού, μια συνάντηση σε ένα χώρο όπου οι αφηγητές και οι φίλοι του παραμυθιού μπορούν να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να μοιραστούν γνώση, να μείνουν στο χώρο, να κάνουν το μπάνιο τους, να παίξουν και φυσικά να ακούσουν παραμύθια» προλογίζει η οργανωτική επιτροπή που αποτελείται από πέντε αφηγήτριες από το Ναύπλιο, το Κιάτο, το Ξυλόκαστρο, τη Νεμέα και την Αθήνα, Σοφία Ασλανίδου, Ακριβή Καλδίρη, Πέγκυ Καραγιάννη , Μαρία Παναγουλοπούλου και Μαρία Παπανικολάου

festtt2
Κλείσιμο


Info

Η είσοδος στις αφηγήσεις γίνεται με βραχιολάκια συνεισφοράς 10 €/άτομο για όλες τις ημέρες, 5€/ άτομο για κάθε μέρα, 20 € για οικογένειες για όλες τις μέρες.


Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα www.nafplionstoryfest.blogspot.com και
στο Facebook: https://www.facebook.com/nafplion.fest.3, ενώ για περισσότερες ιδέες για δράσεις και ταξίδια για όλη την οικογένεια θα βρείτε στο blog της πλατφόρμας
www.mamakita.gr/blog



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης