30 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής

30 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής

Ο Γάλλος φωτογράφος Réhahn παθιάζεται με τα μάτια των ανθρώπων και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να τραβήξει εκπληκτικές φωτογραφίες

Βασισμένος στο ρητό πως "Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής" ο Γάλλος φωτογράφος Réhahn
επισημαίνει πως ορισμένες φορές δεν χρειάζονται λόγια. Μας προσκαλεί να κοιτάξουμε στα μάτια τα αντικείμενα των φωτογραφιών του και να φανταστούμε τι μπορεί να σκέφτονται, παίζοντας έτσι με τη φαντασία και τη διαίσθησή μας. Ομολογουμένως, πολύ δυνατό υλικό, με εξίσου όμορφο τρόπο αποτυπωμένο.ΣΧΟΛΙΑ (9)

Συμφωνώ με Μ.ΠΑΣΟΚ

Να πουν του φωτογράφου ότι λείπουν και φωτογραφίες Λαφαζάνη, Βαρουφάκη, Λεουντσάκου και Ζωής... Εκεί να δεις καθρέπτης ψυχής, ευφυίας και ψυχικών διαταραχών

ArtBeyond

Ζώα όλα... Αντί να θαυμάσουν τις εκπληκτικές φωτογραφίες... γράφουν τις βλακείες τους...

Απορία

Παιδιά ο φωτογράφος είναι απεσταλμένος της κυρά Τασίας για να αναδείξει την ομορφιά των μελλοντικών επισκεπτών(?) της Ελλάδας με τον όρο πρόσφυγας?Viva kura Tasia!!!

dfggf

Να καταγγείλουμε τον φωτογράφο για έλλειψη του λεγόμενου ''diversity'' μιας και δεν έχει κανέναν λευκό στην φωτογράφιση;

μαξιμος

Αυτο παρατήρησα! οι λευκοί είτε δεν έχουν ωραία μάτια ή δεν καθρεφτιζεται η ψυχή τους σε αυτά. Ίσως και να μην έχουν ψυχή για να καθρεφτιστεί, ε?who is the real racist now?

δδφγ

Πω πω ασχήμια!

Μεγαλυτερη...

Μεγαλυτερη ειναι η ασχημια στις ψυχες μερικων!!!

Π.Πονηρίδης

Η κυρά-Τασία του αγόρασε τη φωτογραφική;

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΡΕ ΦΙΛΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΩΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΤΑΣΙΑΣ?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

synthesi01

Το Κράτος ως Λερναία Ύδρα, όπως «λέει» και ο τίτλος του νέου βιβλίου του καθηγητή Γιώργου Δερτιλή – ένα δοκίμιο που περιγράφει επτά μορφές με τις οποίες μπορούμε σήμερα πλέον να σκεφτούμε το κράτος.

1
tombazis01

Ένα ιστορικός ελαιώνας στην παραθαλάσσια περιοχή Γαλατά Τροιζηνίας στην Βορειοανατολική Πελοπόνησσο απέναντι απο το όμορφο νησί του Πόρου φτιαγμένος από τον ναύαρχο της Επανάστασης  Εμμανουήλ Τομπάζη μας δίνει σήμερα ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

lev01

Η κα Βάσω Βούζα-Κυρατζή συνάντησε στη πόλη των Γρεβενών τον σχεδιαστή Στέλιο Παπαλαμπρόπουλο και καρπός αυτής της συνάντησης η δημιουργική δουλειά που συνοδεύει μια παραγωγική προσπάθεια με επίκεντρο μια φάρμα λεβάντας.

1
barber0

Ποιόν εν τέλει εμπιστεύεται ένας κουρέας για να αφεθεί να δεχθεί τις υπηρεσίες ενός συναδέλφου του; Ένα ενδιαφέρον θέμα…με καλοκαιρινή διάθεση.

1
60147391_2214446438624038_8701900897598308352_n

Το εστιατόριο των αδελφών Κομπογιαννίτη στη περιοχή του παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού της Καλαμάτας είναι ένας συνδυασμός γεύσεων που έρχεται από την τοπική παράδοση με την απαραίτητη τσαχπινιά της σύγχρονης δημιουργίας.

tsas

Ο Άγγελος Φωκιανός είναι ένας νέος Αθηναίος, επιχειρηματίας της γενιάς των 20plus αλλά και ένας επιχειρηματίας της «μιας ιδέας» -αρκεί εκείνη να βρει ανταπόκριση και να «δέσει» το ακροατήριο και πάνω σε αυτό να «χτίσει» την επιτυχία της.

jghmvew

Το Park your Cinema επιστρέφει στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, με αφιέρωμα σε κλασικές κωμωδίες και αγαπημένες παιδικές ταινίες