Αυξημένη αυτονομία για το υβριδικό Mini Cooper S E Countryman ALL4

Αυξημένη αυτονομία για το υβριδικό Mini Cooper S E Countryman ALL4

Χάρη σε μπαταρίες νέας τεχνολογίας το plug-in υβριδικό Mini Cooper S E Coutryman ALL4 θα έχει πλέον 30% μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία.

2020-mini-cooper-s-e-countryman-all4345654harpi1000
Ο ηλεκτρισμός θα αποτελέσει ένα σημαντικό κεφάλαιο στην πορεία της Mini η οποία θα αναπτύξει μια πλήρη γκάμα ηλεκτρικών και υβριδικών μοντέλων. Στην έκθεση της Φρανκφούρτης η εταιρία που φέτος γιορτάζει τα 60α γεννέθλια του Mini, θα φιλοξενεί το επερχόμενο Mini E το οποίο και μας έχει συστηθεί ως το πρώτο ηλεκτρικό hot hatch. Δίπλα του θα υπάρχει και το ανανεωμένο Plug-in υβριδικό Mini Cooper S E Countryman ALL4 το οποίο πλέον συνοδεύεται από αναβαθμισμένη κατά 30% ηλεκτρική αυτονομία.

Η σημαντική αύξηση της αυτονομίας έχει επιτευχθεί χάρη στην υιοθέτησης της νέας γενιάς μπαταριών με μεγαλύτερη ενεργειακή πυκνότητα. Έτσι χωρίς καμία μεταβολή των διαστάσεων η χωρητικότητα της μπαταρίας έχει αυξηθεί από τις 7,7 στις 10 kWh. Έτσι πλέον η αποκλειστικά ηλεκτρική αυτονομία αγγίζει πλέον έως και τα 60 χιλιόμετρα. Η πλήρης φόρτιση της μπαταρίας μπορεί να γίνει σε πέντε ώρες χρησιμοποιώντας μια κοινή πρίζα ή σε λίγο παραπάνω από τρεις ώρες με χρήση επιτοίχιου φορτιστή. Θυμίζουμε πως το Mini Cooper S E Coutryman ALL4 συνδυάζει τρικύλινδρο θερμικό βενζινοκινητήρα 136 ίππων με ηλεκτροκινητήρα 88 ίππων και έχει υβριδικό σύστημα τετρακίνησης ενώ επιταχύνει από στάση στα 100χλμ./ώρα σε 6,8’’ και έχει τελική ταχύτητα 198 χλμ./ώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης