Διεύρυνση της γκάμας της θέλει η Mini

Διεύρυνση της γκάμας της θέλει η Mini

Περισσότερα crossover αλλά και δίθυρα χάτσμπακ με νεανικό χαρακτήρα θέλει να προσθέσει στη γκάμα της η Mini προκειμένου να διευρύνει το κοινό της.

img_3961_Countryman345654harpi1000_2
Η αγορά των ΗΠΑ φαίνεται πως αποτελεί το επόμενο μεγάλο στοίχημα για την Mini καθώς η βρετανική εταιρία γνωρίζει την ώθηση που μπορεί να προσφέρει η ανάπτυξη σε μια αγορά με πολύ μεγάλους αριθμούς πωλήσεων. Πολύ καλά γνωρίζει όμως και τις δυσκολίες που υπάρχουν για μια εταιρία με κατ’εξοχήν μικρά αυτοκίνητα σε ένα αγοραστικό κοινό που έχει συνηθίσει στην αφθονία σε κάθε επίπεδο.

Στο πλάνο της εταιρίας είναι λοιπόν η προσθήκη νέων μοντέλων με τον επικεφαλής πωλήσεων της BMW, Pieter Nota, να εστιάζει περισσότερο στα μικρά crossover τα οποία αναμένεται να έχουν σημαντική αύξηση των πωλήσεων το προσεχές διάστημα.

Σημαντικό ρόλο αναμένεται πως θα παίξουν και οι εκδόσεις με πιο ειδικό χαρακτήρα που μάλιστα έχουν πιο νεανικό χαρακτήρα όπως το νέο ηλεκτρικό Mini Electric αλλά και το John Cooper Works που έχει έναν αρκετά υπολογίσιμο πυρήνα θαυμαστών. Παράλληλα καθοριστική συμβολή στην ενίσχυση των πωλήσεων στις ΗΠΑ θα έχουν και οι ηλεκτροποιημένες υβριδικές εκδόσεις της γκάμας καθώς το μερίδιο αυτής της κατηγορίας παρουσιάζεται σημαντικά ενισχυμένο σε ολόκληρη της επικράτεια της χώρας και όχι μόνο στα δυτικά παράλια που εν γένει έχουν μια πιο προοδευτική τεχνολογική φιλοσοφία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης